Wat doet Sam van Siesta Key voor de kost?

Wat doet Sam van Siesta Key voor de kost?

Siesta Key ster Juliette Porter had fans die dachten dat ze verloofd was na haar vriend, Sam Logan, heeft een foto geplaatst van de twee met het bijschrift ‘Mijn verloofde’. Hoewel Logan sindsdien de post heeft gewijzigd en het paar alle verlovingsgeruchten heeft ontkend, zijn fans nog steeds nieuwsgierig naar de wederhelft van Porter, die vorige maand zijn officiële debuut maakte in de MTV-serie.

Logan, die geen hoofdrolspeler is Siesta Key, kwam op de foto nadat Porter het uitmaakte met haar vorige twee vriendjes, co-ster Alex Kompothecras en voormalig Vrijgezellin ster Robby Hayes. Sinds hij werd voorgesteld op Siesta Key eind juli vroegen kijkers zich af wat Logans extravagante levensstijl was en hoe hij het zich veroorloven om zo rijkelijk te leven, waarbij ze hem ervan beschuldigden een ’trustfondsbaby’ te zijn. Hier is alles wat we weten over Logan en hoe hij aan zijn geld kwam.

WAT KOMT SAM VAN SIESTA SLEUTEL DOEN VOOR EEN LEVEN?

Logan, afgestudeerd aan de University of Central Florida, heeft niet gedeeld wat zijn exacte baan is, en hij onthult geen aanwijzingen op zijn Instagram. Omdat hij alleen zijn eerste maakte Siesta Key een paar weken geleden verscheen, kunnen we alleen maar hopen dat hij meer over zijn leven zal vertellen in nieuwe afleveringen van seizoen 3.

HOEVEEL IS SAM VAN SIESTA SLEUTEL WAARD?

Met één scroll op Logan’s Instagram kun je zien dat hij comfortabel leeft. Tussen de dure auto’s en de jet-setting levensstijl, hij heeft Siesta Key fans die zich afvragen, hoeveel is hij eigenlijk waard? Siesta Key heeft de rijkdom van Logan niet geschuwd, en hoewel niemand een specifiek cijfer noemt, wordt hij beschreven als een miljardair in de show. “Hij is heet, hij is geladen,” vertelde Porter haar vrienden over haar nieuwe vriendje.

READ  Remedy legt de ontwikkelingsproblemen van Alan Wake 2 voor Xbox Series S uit

HOE HEEFT SAM’S FAMILIE HIER GELD VERDIEND?

Dus als Logan geen baan heeft, of niet openbaar maakt over wat hij voor de kost doet, hoe heeft hij dan zoveel geld? Het antwoord is alles over het gezin. Logans moeder, Elizabeth, is volgens haar aandeelhouder in Scripps Networks Reality Titbit. Scripps, een mediabedrijf, is eigenaar van Food Network, HGTV, DIY Network en het Travel Channel, en werd in 2018 voor $ 14,6 miljard aan Discovery verkocht.

Waar te kijken Siesta Key

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *