RTV Ronde Venen zendt een interactieve test en proeverijen uit in de bar

De Ronde Venen – Op vrijdag 19 maart test RTV Ronde Venen de kennis van de bewoners over onze gemeente door middel van een interactieve bartest en een ProefRonde-smaak. Het programma wordt aangeboden door Tijmen Molenaar en Patricia Lips. Aan de hand van 40 vragen over exclusieve lokale onderwerpen als sport, politiek, geschiedenis, muziek, media, televisie en meer – zoals alle centra komen aan bod – kunnen kijkers thuis testen hoeveel ze weten over De Ronde Venen. De test toont een interactieve smaak van lokale ondernemers en producten. Zo kunnen toeschouwers naast het spelen van de kroegentest ook genieten van de proeverijen als ondernemers uit Vinkeveen vertellen over producten als kaas, worstjes, noten, wijn en bier. Kijkers kunnen thuis hun eigen producten uitproberen. Uiteraard zijn deze producten ook te koop aan lokale ondernemers. Dit past perfect bij het idee van “Koop Lokaal”.

Pret

Op deze manier wil RTV Ronde Venen de kijker op een leuke, ontspannende en speelse manier betrekken bij de lokale omgeving om zo wat kennis over zijn directe leefomgeving bij te brengen. Op dit moment, waar er niet genoeg ruimte is voor vergaderingen, wil de omroep een beetje entertainment bij de mensen thuis brengen. Als muzikale mix is ​​er muziek gecomponeerd door BRV’er (beroemde Ronde Vener) Tino Martin.

De proefvaart is te zien op Vrijdagavond 19 echterR L 20.30 uur rennen RTV Rund Fenin Het wordt dan gerepliceerd en is te vinden op internet. RTV Ronde Venen is te vinden op de volgende kanalen: Ziggo Kanaal 36 Voor Abcode en Pamprog Kanaal 41 Voor andere kernen. Voor KPN en andere dienstverleners Kanaal 1368​ U kunt ook onze website bezoeken www.rtvrondevenen.nl Bekijk de uitzending live of bekijk de uitzending opnieuw.

Op de site staat ook Resultaatformulieren Downloadbaar voor de pubwedstrijd. Voor meer informatie kunt u deze per post opsturen [email protected]RTV Ronde Venen zendt een interactieve test en proeverijen uit in de bar

READ  Uw smartphone is de sleutel! TechGirlMore from Madison Garrett

Lesgeven over de hectometer en verbindende werkwoorden: thuisonderwijs blijft een mysterie

Socioloog Thejs Paul van de Universiteit van Amsterdam waarschuwt, hoe goed thuisonderwijs...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *