Herinnering: Halo Xbox 360-games sluiten hun servers binnenkort af

We hebben dit hier bij Pure Xbox nu een paar keer besproken, maar de geschiedenis kruipt snel binnen – Xbox 360 classic Hallo De Spelen zullen hun online diensten op 13 januari 2022 over slechts twee weken beĆ«indigen.

Gelukkig heeft dit geen invloed op Master Chef-collectie Absoluut, dus je kunt de likes blijven spelen Halo 3 En Halo 4 op Xbox One, Series X en Series S via die collectie. Ook zullen zelfs de Xbox 360-versies delen van de servers in leven houden – je kunt een volledige tabel met alle wijzigingen in de onderstaande afbeelding zien:

“Tot nu toe hebben we toekomstig werk en prioriteiten met succes verzoend met het voortdurende onderhoud van legacy Xbox 360-services van Halo. Het onderhouden van deze legacy-services vandaag vereist veel tijd en middelen die direct van invloed zijn op het vermogen van de studio om projecten zoals Halo: The Master te ondersteunen. Chief Collection en Halo Infinite.”

Herinnering: Halo Xbox 360-games sluiten hun servers binnenkort af

De overgrote meerderheid van de spelers wordt op dit moment gemigreerd naar de Master Chief Collection, maar als je nog steeds van games op Xbox 360 geniet, of graag online prestaties wilt ophalen die je misschien hebt gemist, heb je maar een paar weken overgelaten om hiervan te profiteren. Tijd om je stoffige Xbox 360 van zolder te halen!

De digitale verkoop van Xbox 360-versies van deze games wordt nu stopgezet.

Wat zijn je favoriete herinneringen aan het spelen van deze Halo-games op Xbox 360? Laat het ons weten in de reacties.

READ  Xbox-baas Phil Spencer hint naar de mogelijke terugkeer van 1 VS. 100
Written By
More from Vanessa Hale
Breng Martian Rovers terug in hun oude glorie met Rover Mechanic Simulator op Xbox
Rover Mechanic Simulator, die eerder behoorlijke bijval op pc had verdiend via...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *