Heroïsche vreemdeling haalt chauffeur uit vlammende auto in dramatische video

Heroïsche vreemdeling haalt chauffeur uit vlammende auto in dramatische video

Een man uit Missouri wordt geprezen om zijn moed nadat hij dapper een chauffeur heeft gered die vastzat in een brandend voertuig.

Een Twitter-video van het dramatische moment, met als onderschrift “Deze zwarte man is een held”, heeft meer dan 800.000 keer bekeken sinds het op woensdagavond werd geüpload.

De onbaatzuchtige daad vond dinsdagavond plaats in St. Louis nadat de 23-jarige Keilen Robinson op de cementmedia op de Interstate 70 was neergestort en bewusteloos was in zijn brandende auto, meldt Fox News. Collega-automobilist Antonio Morgan hoorde de botsing en stopte onmiddellijk zodat hij Robinson van het wrak kon bevrijden, terwijl toeschouwers de beproeving filmden.

“Ik moest hem eruit halen”, vertelde Morgan aan Fox News, eraan toevoegend dat hij niet opgaf ondanks puin van het vuur “mijn ogen brandend en mijn keel pijn deed”.

Inderdaad, de aangrijpende anderhalve minuut clip, die werd vastgelegd door Morgan’s 14-jarige zoon, toonde de dappere ziel die tevergeefs probeerde de opgesloten bestuurder uit zijn smeulende voertuig te rukken. Later onthulde hij dat hij werd gehinderd door het feit dat Robinson werd opgesloten door zijn eigen veiligheidsgordel. Na weer een mislukte extractie, is er een andere man ter plaatse te horen die Morgan aanspoort om weg te gaan van de brand.

De vastberaden redder hield echter vol en slaagde erin Robinson vrij te maken voordat hij werd overspoeld door het inferno.

De clip werd afgesloten met Morgan en andere omstanders die Robinson in veiligheid brachten, waarna hij werd verzorgd door een politieagent.

Morgan heeft Robinson binnen enkele seconden van het vurige wrak bevrijd.
Morgan heeft Robinson binnen enkele seconden van het vurige wrak bevrijd.

“Ik ben van nature een beschermer”, antwoordde Morgan toen hem werd gevraagd naar zijn heroïsche daad. “Ik doe gewoon wat voor mij vanzelfsprekend is.”

READ  Xbox Series X: nieuwe AMD-technologie kan de framesnelheid en resolutie nog verder verbeteren

Hij zorgde er echter ook voor dat hij kritiek had op de gawkers die erbij stonden en het incident vastlegden in plaats van een handje te helpen.

“Dat alles een telefoon ophangen en niet stoppen en helpen, dat is genoeg”, zei Morgan. ‘Leg de telefoons neer en laten we aan deze actie beginnen.’

Zo is Robinson zijn redder eeuwig dankbaar. “Ik kan hem niet genoeg bedanken, man”, zei hij. ‘Hij zal altijd deel uitmaken van mijn leven en dat van mijn gezin. Dat is een goede man. “

De online massa’s hebben zijn sentiment onder de aandacht gebracht.

“Dat is de held in mijn ogen. Hij kromp helemaal niet in elkaar, ” gutste het origineel poster.

Een andere ontzagwekkende commentator tweette: ‘Dat is geen gemakkelijke prestatie als je hart 150 slagen per minuut maakt en elk instinct in je zegt dat je moet rennen! Hij is een gekke superheld. “

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *