Optimus Prime krijgt een Lego-set en deze wordt volgende maand gelanceerd

Lego is geweldig in het bewaren van geheimen. De nieuwste verrassing van Lego zijn sets op basis van de Transformers-licentie, en deze komt binnenkort. Volgende maand kunnen we naar onze favoriete Lego leverancier vluchten voor een Optimus Prime Lego set. We weten nog niet hoe het eruit ziet, hoeveel stuks er in de doos zitten of hoeveel het gaat kosten, maar het is OPTIMUS PRIME! Geen van deze dingen doet er toe.Dit is waarschijnlijk een no-brainer aankoop voor Transformers-fans. Dit is een officiële Lego-teaser:

Lego trapt het Transformers-tijdperk in Lego op de juiste manier in: met de leider van de Autobots. Als dit product uit de schappen vliegt (wat waarschijnlijk het geval is), zou ik graag zien dat meer overstappers de stenen behandeld krijgen. Megatron zal waarschijnlijk de tweede set zijn, en wat daarna komt, is een gok. Grimlock, Bumblebee, Soundwave en Starscream zijn enkele van de personages die waarschijnlijk niet ver weg zouden zijn.

Ik vermoed dat de briljante geesten van Lego hebben ontdekt hoe ze alle stukjes in de doos kunnen gebruiken voor twee transformaties: de vorm van de robot en het voertuig. Sommige van de bestaande Lego-sets gebruiken eigenlijk dezelfde stukken voor drie verschillende ontwerpen (wat betekent dat we een aantal driewegwisselaars kunnen krijgen!)

Wat vind je van de Transformers-overgang van een bakstenen Kre-O-gebouw naar een Lego? Welke personages of actiesets zou je graag willen zien?

Ik ben een fervent LEGO verzamelaar en bouwer. Het enige waar ik me aan zou schrikken van deze set is als het gebaseerd zou zijn op de Transformers-films. Ik hoop dat Lego aansluit bij het ontwerp van de eerste generatie, die voor het eerst verscheen in anime in de jaren 80.

READ  Xbox Game Pass krijgt op 10 november EA Play-games
More from Madison Garrett
De Michelingids Nederland 2022 wordt op 30 mei gepresenteerd
De bekendmaking van de Nederlandse Michelinsterren is twee maanden uitgesteld. Afspraakplek blijft...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *