Skate 4 is officieel bevestigd voor pc

4. schaatsenof nieuw Ski, of wat dan ook officieel op pc wordt uitgebracht. Het officiële Skate Twitter-account plaatste een korte video met het bijschrift “PC_confirmation.exe”. Het is een nerdy manier om het aan te kondigen Ski Het zal beschikbaar zijn op uw computer.

De video zelf bood geen screenshots van de gameplay en er werden geen verdere details gegeven, maar de advertentie zelf zal waarschijnlijk pc-gamers bevallen. EA’s eerste drie games Ski De franchise was alleen beschikbaar op console (alleen PS3 en Xbox 360. Misschien EA, gezien het succes Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 Remaster, Ik realiseerde dat Ski Het kan goed op de pc.

de nieuwe Ski Een game, die door velen Skate 4 wordt genoemd, hoewel we niet echt weten of het een vervolg of een remake wordt (maakt het uit?), wordt ontwikkeld door Full Circle. De game heeft geen releasedatum en Full Circle lijkt geen haast te hebben om die aan te kondigen.

Ski Het verscheen afgelopen zomer niet tijdens EA Play Live, maar EA en Full Circle hebben een video uitgebracht die enkele aanwijzingen biedt over wat er moet worden getoond. Onder de functies die we leken op te merken, waren online- en multiplayer-sessies, een mogelijke open wereld-instelling, diepgaande personageaanpassing en een potentiële ontwerper van aangepaste niveaus, en een zeer interessante gids die eenvoudigweg “Wacht, de game …?”

We weten niet waar deze cliffhanger op duidde, maar het zou de waarheid kunnen zijn Ski Komt naar pc. Voor mij lijkt het niet het soort advertentie voor zo’n teaser, dus misschien wacht er iets groters en spannenders.

READ  [Trailer] Actie-RPG 'Lovecraft's Untold Stories 2' aangekondigd voor pc en consoles

Het is al meer dan 10 jaar geleden Ski De game is uitgebracht en om te zeggen dat de fans enthousiast zijn, is een understatement. zal jij spelen Ski op de computer?

Written By
More from Max Mcgee

Arise’s Tales Hunting Guide – Waar vind je al je stokken en aas

Zoals alle goede JRPG’s, heeft Tales of Arise een solide jachtmodus waarin...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *