Het aantal gelijktijdige Babylon’s Fall-spelers op pc is deze week gedaald tot slechts één

Babylon’s Fall, de actie-RPG van Platinum Games, zag zijn gelijktijdige pc-gamer aftellen tot slechts één op pc op woensdag 4 mei 2022.

Het is een ander teken dat de onrustige game — die pas begin maart werd uitgebracht — blijkbaar nog steeds moeite heeft om zijn spelersbasis op pc te behouden (Babylon’s Fall werd ook uitgebracht op PS4/5, maar er is geen vergelijkbare manier voor ons om de speler te controleren telt. PlayStation-apparaten).

Nog maar twee weken geleden meldden we hoe SteamCharts – Een site die, zoals verwacht, de spelprestaties op Steam in kaart brengt – Merk op dat medio april het aantal wereldwijde spelers op pc onder de tien daalde. Snel vooruit naar mei, en de zaken lijken erger te worden, met gelijktijdige pc-spelers die deze week niet in de top 100 aller tijden komen (bedankt, VGC). De hoogste piek ooit is 1166 spelers.


De samenwerking tussen Square Enix en Platinum Games leverde niet alleen middelmatige recensies op, het had ook moeite om massale belangstelling van gamers te trekken. Slechts twee weken na de lancering lanceerde Square een enquête in een poging om “iedereen een betere game-ervaring te bieden”, in een poging fans ervan te overtuigen dat ondanks een wankele start, het werk aan seizoen 3 al in volle gang is en dat seizoen 2 inhoud is “vrijwel compleet”.

Platinum Games benadrukt verder dat er geen “plannen” zijn om de ontwikkeling van Fallout Babel in te perken, ondanks de minder dan geweldige release.

READ  GOG waarschuwt kopers van Cyberpunk 2077 voor belangrijke wederverkopers

Als je Babylon’s Fall nog niet hebt meegemaakt, maar je was wel geïntrigeerd, dan is de demo – inclusief coöp voor vier spelers – momenteel beschikbaar voor pc en PlayStation. Alle vooruitgang die tijdens de gratis proefperiode is gemaakt, kan worden overgedragen als je besluit door te gaan en de volledige versie van Babylon’s Fall te kiezen.

Written By
More from Max Mcgee
Sathiyan Gnanasekaran tekent bij de Poolse Superliga
IANS-foto’s In een poging om meer oefenwedstrijden te krijgen tegen tegenstanders van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *