Het belachelijke SEC-nachtmerrieschema van Arkansas is voorbij

Het belachelijke SEC-nachtmerrieschema van Arkansas is voorbij

Fayetteville, AR. (KNWA/KFTA) – De eerste keer dat ik het voetbalschema van de Razorbacks voor 2023 zag, dacht ik bij mezelf: de SEC heeft het weer gedaan… maar deze keer is het erger. We zijn meer dan halverwege het seizoen en aanstaande zaterdag speelt Arkansas eindelijk een thuiswedstrijd met de SEC. Ja, ik weet dat de wedstrijd Jerry World vs. Aggies in Fayetteville zou zijn gespeeld als dat langetermijncontract met meneer Jones er niet was geweest, maar zou elke andere niet-Vanderbilt-school in de competitie het voetbal kunnen betalen? en basketbalschema’s opgesteld door de SEC?Financiën en beurzen? Commissaris Greg Sankey staat regelmatig worpen toe in Arkansas’ richting?

Het is misschien niet politiek correct, maar op een gegeven moment was het opvoeden van Kaïn op een openbaar forum wellicht de enige optie van Arkansas AD Hunter Yurachek. Maar het is te laat. Het schema voor 2024 zal het beste in jaren zijn voor de Hogs (wat een wonder is). Bovendien zal, zoals we hebben gehoord, elk SEC-team eens in de twee jaar tegen elk ander SEC-team spelen, maar de volgorde waarin deze thuis- en uitwedstrijden worden gespeeld kan nog steeds een probleem zijn.

Het is vermeldenswaard dat Arkansas, met een nieuwe aanvallende coördinator die geen onderscheid kan maken tussen wat werkt en wat niet, nog steeds verliest van de vier beste teams in SEC West met een gemiddelde van slechts zes punten per wedstrijd. Elk van die vier wedstrijden had met een pauze of twee gewonnen kunnen worden.

Zoals deze verdediging onder Travis Williams heeft gespeeld, met elke vorm van aanvallende consistentie, zouden de Razorbacks momenteel op 4-0 kunnen staan ​​in het Westen. Het is een schande dat een van de beste wissels ooit door een defensieve coördinator van het eerste seizoen op deze school wordt overschaduwd door een aanval die niet lijkt te berusten op het weinige succes dat hij van tijd tot tijd boekt.

READ  Hudsonville rijdt grondwedstrijd naar de overwinning op East Kentwood

De door Dan Enos gedreven aanval, die laat in het derde kwartaal tegen Bama begon, vloog kortstondig in brand, waardoor de achterstand van 24-6 werd teruggebracht naar 24-21. Het lijkt erop dat de roep om te spelen verandert. Het was eigenlijk creatief. Beginnend bij zijn eigen achtmeterlijn met nog 9:45 te gaan in de wedstrijd, begon Arkansas aan wat zijn laatste balbezit zou worden. 92 meter verwijderd van het doorbreken van een verschrikkelijke verliesreeks van 16 wedstrijden tegen de Tide.

Ze bereikten 44 met nog 7:42 te gaan voordat de Enos-aanval in een squash veranderde. KJ Jefferson gooide een onvolledige pass als eerste naar beneden. Rashod Dubignon liep twee meter achter op de tweede plaats. Jefferson werd ontslagen wegens een verlies van 11 meter op de derde plaats. De Hogs trapten de bal en kregen de bal nooit meer terug.

Dus wat nu?

Er zijn nog vier thuiswedstrijden en één wegwedstrijd te gaan. Naar mijn mening is geen van de overgebleven tegenstanders van de conferentie in Arkansas zo goed als de teams waartegen ze zojuist hebben gespeeld. Dus als deze spelers niet verwoest zijn door een reeks korte verliezen onder moeilijke omstandigheden, zouden ze volgende zaterdag sterk moeten uitkomen tegen Mississippi State. Wie weet hoe het publiek zal zijn, maar het zou beter moeten zijn dan spelen bij LSU en bij Ole Miss en bij Alabama.

Fans van Razorback hebben alle reden om de aanvallende verdediging van Arkansas in die wedstrijden te verwachten. Het probleem is de misdaad. Kan hij stoppen met het manipuleren van teams die de bal moeten kunnen bewegen?

READ  Starfield heeft mogelijk geen fysieke release

Wie ken je? Ik weet het zeker niet.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *