Microsoft breidt de Xbox Mastercard Preview uit naar alle Xbox Insiders in de VS

Microsoft breidt de Xbox Mastercard Preview uit naar alle Xbox Insiders in de VS

Microsoft heeft aangekondigd dat het zijn Xbox Mastercard Preview heeft uitgebreid naar alle Xbox Insiders in de Verenigde Staten. Het programma werd in september gelanceerd en stelt spelers in staat punten te verdienen voor elke dollar die ze uitgeven aan Xbox-games en meer.

Spelers kunnen punten inwisselen voor beloningen, waaronder een Game Pass-lidmaatschap. Ze kunnen ook worden gebruikt voor games en add-ons, deelname aan sweepstakes, een console of controller, of kunnen worden gedoneerd aan een goed doel.

Nu alle Amerikaanse Xbox Insiders toegang hebben tot het programma, ga je eenvoudig naar de Xbox Insider Hub en kijk je onder het gedeelte Previews naar Xbox Mastercard Preview. Als je nog geen insider bent, download dan gewoon de Xbox Insider Hub op je console of Windows-pc en meld je aan.


In september zei Microsoft:

Met de Xbox Mastercard kunnen spelers Card Points verdienen voor elke dollar die wordt uitgegeven aan aankopen, waaronder:

  • Xbox en Microsoft – Verdien 5x kaartpunten voor in aanmerking komende producten in de Microsoft Store.
  • Streamingdiensten – Verdien 3x kaartpunten op in aanmerking komende streamingdiensten, zoals Netflix® en Disney+®.
  • Bezorgdiensten voor eten – Verdien 3x kaartpunten met in aanmerking komende voedselbezorgdiensten, zoals Grubhub® en DoorDash®.
  • Dagelijkse aankopen – Ontvang 1X kaartpunten op alle andere dagelijkse aankopen.

Met deze informatie bij de hand kunt u uw aankopen beter richten om zo veel mogelijk kaartpunten te verdienen. Naast het bovenstaande moet u er ook rekening mee houden dat u na uw eerste aankoop een bonus van 5.000 kaartpunten ($50) kunt krijgen.

READ  Rapport: PS5-verkoop verdubbelt verkoop Xbox Series X | S.

Het is niet duidelijk waarom Microsoft heeft besloten dit programma te lanceren, maar het kan zijn om meer mensen te motiveren zich aan te melden voor Xbox Insiders, zodat je meer feedback kunt krijgen. Hoewel vroege toegang tot software voor sommige gebruikers aantrekkelijk kan zijn, vinden anderen misschien dat ze financiële compensatie nodig hebben voor het draaien van bètasoftware op hun primaire gaming-installatie.

Dus als je een grote spender bent en ook graag games op Xbox speelt, dan is Xbox Mastercard Preview zeker de moeite van het bekijken waard.

bron: Microsoft

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *