Het Beste Mechanical Keyboard Recensie 2021

Het Beste Mechanical Keyboard Recensie 2021

Zit je aan het typen op je computer en vraag je je af wat Das Keyboards zulke hoogwaardige toetsenborden maakt? Misschien denk je dat mechanische toetsenborden slechts IBM-toetsenborden uit de jaren 80 zijn. Hoe dan ook, een beetje opleiding over de verschillen in toetsenborden zal verklaren waarom zoveel mensen de overstap maken naar mechanische toetsenborden. Om de technische verschillen tussen toetsenborden volledig te begrijpen, moet u eerst een deel van de terminologie begrijpen. Lees verder om meer te weten te komen over de verschillen. Aan het einde van de eerste sectie vindt u een handige woordenlijst met veelgebruikte toetsenbordtermen voor het geval u niet bekend bent met toetsenbordtermen en definities.

De meeste goedkope toetsenborden, zoals die bij computers worden geleverd, maken gebruik van een flexibele membraanlaag onder de toetsen. Wanneer je op een toets drukt, zorgt het ervoor dat het membraan naar beneden drukt en contact maakt met een onderste laag. Hierdoor kan stroom stromen door de schakelaar te “sluiten”, zodat het ouderapparaat de toetsaanslag registreert. Het grootste probleem met dit type toetsenbord is dat je de toets volledig moet indrukken, ook wel bekend als ‘dieptepunt’. Er is ook weinig tot geen voelbare feedback. Zonder tactiele feedback is het erg moeilijk om te typen zonder elke toetsaanslag uit de grond te halen, wat overmatige inspanning en vermoeidheid van de vingers en handen veroorzaakt, wat kan leiden tot carpaal tunnel syndroom. Mechanische toetsenborden gebruiken echter een schakelaar onder elke toets. Afhankelijk van het type switch hebben ze verschillende respons- en reistijden.

1. Logitech G512 CARBON Mechanisch Gaming Toetsenbord

 • Je kunt de verlichting voor elke toets apart aanpassen en verlichtingseffecten aanpassen met 16,8 miljoen kleuren met de Logitech G HUB-software (LogitechG.com/downloads)
 • GX Brown is een traditionele mechanische toetsschakelaar die gamers een voelbare werkingsfeedback biedt; dit toetsenbord is ook verkrijgbaar met Linear- of Clicky-schakelaars (apart verkrijgbaar)
 • De bovenkant is van 5052 aluminium van vliegtuigkwaliteit, en geanodiseerd en geborsteld voor een dun, eersteklas ontwerp dat robuuste duurzaamheid biedt
 • Media- en verlichtingsknoppen zijn binnen handbereik; de functietoetsen (FN + F) kun je o.a; volume regelen, afspelen en pauzeren, nummers overslaan, dempen, verlichting in-/uitschakelen
 • LOGITECH G HUB-SOFTWARE – Aanpassing van de verlichting, programmering van gamemodus en macro’s met downloadbare Logitech G HUB-software

 

READ  Correctienotities voor Warzone Seizoen 2: POI-schip, twee nieuwe wapens, kaartwijzigingen, meer

2. Razer Huntsman Tournament Edition

 • Het compacte toetsenbord neem je overal mee naar toe in een tas
 • Jouw toetsaanslagen worden nauwkeurig geregistreerd door razer orange mechanische switches
 • Laat het toetsenbord oplichten in 1 of meerdere van de 16,8 miljoen beschikbare kleuren en patronen, handig als je tot in de late uurtjes speelt

 

3. Docooler AK33 Mechanical Gaming Keyboard

 • De geïntegreerde blauwe schakelaar zorgt voor een teruggaande klikstroomvoorziening en een uitstekend gevoel van toetsen, een professioneel standaardapparaat voor monteurs en spelers.
 • Compact ontwerp met 82 toetsen, 26 toetsen zonder conflict, maakt gelijktijdig werken van meerdere knoppen mogelijk, snelle respons. 7 multimedia-knoppen maken comfortabel werken mogelijk.
 • Ergonomisch design, de hoek van de vingers is volledig behouden, de verschillende toetslijnen hebben verschillende hoogtes en hellingshoeken.
 • De duurzame USB-kabel en de vergulde stekker zorgen ervoor dat de signalen nauwkeurig worden overgedragen, wat een hoge prestatie bij storingen garandeert.
 • Plug and Play USB, geen stuurprogramma nodig. Geschikt voor Windows 7/8, Windows XP en voor computer met iOS, notebook en desktop.

 

4. Empire Gaming K300 PC Keyboard QWERTY

 • Eenvoudig typen: EMPIRE K300 is een QWERTY-gamingtoetsenbord met 105 semi-mechanische toetsen die de effecten van een mechanisch toetsenbord leveren, zij het met behulp van membraantechnologie. Dit toetsenbord combineert snelheid, nauwkeurigheid en reactievermogen naadloos in één pakket, een formidabel wapen tegen je tegenstanders!
 • ULTRA-PERFORMANCE: De 19 anti-ghosting toetsen en 12 sneltoetsen geven u directe toegang tot de multimediafuncties van uw computer. Om een ​​vlekkeloze game-ervaring te garanderen, kunt u de Windows-sleutel even deactiveren. U vindt alle functionaliteiten die nodig zijn om te genieten van de perfecte gameplay.
 • LICHT UW GAMES: Night-time of stijl-zoekende gamers zullen zichzelf trakteren op de EMPIRE K300’s sensationele LED RGB-achtergrondverlichting. U kunt ervoor kiezen om de lichtintensiteit aan te passen aan uw behoeften en gemak, of helemaal uit te schakelen. U kunt zelfs overschakelen naar “Ademen” modus, een speciaal effect waarbij uw toetsenbord eruit ziet alsof het “verschillende kleuren ademt”!
 • Eenvoudig en ergonomisch: dit toetsenbord is in detail bestudeerd om u de meest memorabele spelmomenten te bieden. Het heeft een verstelbare hoogte (1 stap) en een 1,80m gevlochten nylon en een wirwar vrije kabel. Bovendien bieden de USB-aansluitingen een snelle en eenvoudige interface met uw computer, waardoor elke behoefte aan een installatiestuurprogramma wordt uitgesloten.
 • DURABILITEIT EN ROBUSTNESS: EMPIRE K300 kan zichzelf tegen elk toetsenbord van topklasse houden. Het solide en robuuste frame is gebouwd om lang mee te gaan! Gamers op zoek naar hoge prestaties tegen een betaalbaar budget zullen enthousiast zijn. Compatibiliteit: Computer met USB-poort/besturingssystemen: Windows XP naar Windows 10/Afmetingen: 43,5 x 13 x 3 cm – Gewicht: 630 g

 

READ  Kwesties waren ideologisch en waren belangrijk om ze aan de orde te stellen, zegt Sachin Pilot

5. Yihaifu K28 Mechanical Keyboard 87 Key Lighting Gaming Keyboard

 • Ergonomisch ontwerp: Ergonomie keycap, vloeiende lijnen, comfortabel gevoel en anti-vermoeidheid. Anti-interferentie magneetring, garandeert stabiele datatransmissie
 • Verlicht gaming toetsenbord: Het aansteken van backlits modellen, 10 verlichting mode. Het maakt de toetsen makkelijk in te zien, zelfs bij weinig ruimte. Sensitive key helpt u genieten van het spel
 • Professionele gaming toetsenbord: Double injectie plastic keycaps design, effectief verminderen van vermoeidheid van de hand, voelen zich meer comfortabel, de personages nooit vervagen. verbeterde duurzaamheid. Perfect voor diverse spelletjes, schoon wordt makkelijker
 • Hele overzicht, geen haast controle, koperdraad, dubbele magnetische ring, anti-interferentie
 • 87 toetsen ontwerp: Multi-toetsen zorgen voor de aanpassing en de controle van essentieel belang voor de overwinning. Deze compacte mechanische gevoel toetsenbord zorgt voor een efficiënte en voldoet aan type-ervaring in het kantoor of thuis

 

6. BLOODY B2278 8-Key Light Strike

 • Semi-mechanisch toetsenbord met 8 lichtstrikken (LK) optische mechanische knoppen – 0,2 ms reactietijd – blauwe schakelaar met tactiele feedback en een hoorbare klik – clicky. 1,8 mm bedieningspunt en totale afstand van 3 mm. Werkingskracht van 55 g.
 • Toetsenbord met led-achtergrondverlichting – heldere rode toetsen met led-achtergrondverlichting en verlichte ledverlichting.
 • Spill & Dust Proof – lekvrij met geavanceerde nano-coating boven het PCB-board. Het is gemakkelijk te reinigen en ruïneert je toetsenbord.
 • Kwaliteit gebouwd – de BLOODY toetsenborden zijn zo ontworpen dat ze lang meegaan en jarenlang belangrijk blijven.
 • Anti-ghosting & volledig programmeerbaar – 8 (LK) + 2 (membraan) toetsen anti-ghosting en N-key rollover USB en volledig programmeerbaar met geavanceerde macro’s.

 

READ  Ultimate Epic Battle Simulator is een gratis game die voor een beperkte tijd op Steam kan worden bewaard

De sleutelschakelaars zullen in toekomstige afleveringen uitvoerig worden uitgelegd, maar de verschillen zijn onder meer het voelbare gevoel en de hoorbare klik die elk produceert. Schakelaars op een mechanisch toetsenbord zijn gemaakt om tot 50 miljoen toetsaanslagen mee te gaan. Bedenk hoe vaak u op een enkele toets drukt, en u zult beseffen dat het lang duurt! Vergelijk dat eens met membraanschakelaars, die doorgaans ongeveer 5-10 miljoen toetsaanslagen meegaan, en u zult zien waarom de initiële investering in een mechanisch toetsenbord de moeite waard is. Een mechanisch toetsenbord is het enige toetsenbord met de mogelijkheid om alle toetsen tegelijk te registreren (met PS / 2 mogelijk), ook wel bekend als volledige N-Key Rollover. Dit is handig voor mensen die heel snel typen en snel achter elkaar op toetsen moeten kunnen drukken. Gamers die snel belangrijke combo’s moeten stampen om hun vijand te fragmenteren, profiteren ook. Probeer het op een membraantoetsenbord en misschien ben jij degene die gefragmenteerd is. Het klikgeluid op een mechanisch toetsenbord kan zeker een verworven smaak zijn, maar wat interessant is, is hoeveel mensen het ontspannend vinden. Je krijgt het ritme van het klikken terwijl je typt en vaak is het een rustgevend geluid. Sommige mensen vinden dat het luisteren naar de klikken hen helpt om sneller te typen. Bovendien kunt u door niet met elke toets een dieptepunt te bereiken, sneller naar de volgende letter gaan met minder energieverspilling. Probeer het zelf en kijk of het geen verschil maakt in hoe snel u typt.

Written By
More from Lesley Curry

Thunderbolt 4-producten verhelpen een groot USB-C-probleem

Thunderbolt-poorten op pc’s die worden aangedreven door Intel’s nieuwe Tiger Lake-processor, maken...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *