NYPD-voertuig vast door kogel, maar mist twee agenten: video

NYPD-voertuig vast door kogel, maar mist twee agenten: video

Dit is het moment waarop laat op zaterdag een gemarkeerd NYPD-voertuig werd neergeschoten buiten een Bronx-stationshuis, waarin twee politieagenten binnenstonden, nieuwe videoshows.

De SUV van de afdeling reed op 4 juli vlak voor middernacht naar een barricade buiten het 40th Precinct van Mott Haven, toen volgens de politie een kogel in zijn voorruit suisde.

Kille bewakingsvideo van bovenaf toont een wolkje puin dat uit de voorruit omhoog schiet op het moment dat de kogel door de voorruit sloeg.

Voetgangers die slechts enkele seconden voor de botsing voor het voertuig passeerden, hadden zelfs geen tijd om te reageren voordat de video uitkwam.

De slak passeerde tussen twee agenten die op de voorstoelen zaten en verankerde zich in een scheidingswand tussen de achterstoelen, aldus de autoriteiten.

Verbrijzeld glas sneed een agent in het gezicht, maar het paar ontsnapte aan ernstig letsel.

De scène waar een NYPD-politieauto werd beschoten door de voorruit
De scène waar een NYPD-politieauto werd beschoten door de voorruitChristopher Sadowski

Het blijft onduidelijk of het voertuig opzettelijk was gericht of dat de slak verdwaald was, maar er werden niet onmiddellijk arrestaties aangekondigd.

Het alarmerende incident vond plaats op 4 juli waarbij tientallen mensen door de stad werden neergeschoten, waaronder meerdere moorden.

Het komt ook drie jaar na de moord op officier Miosotis Familia, die werd gedood terwijl hij in een NYPD-voertuig zat tijdens de viering van Independence Day in de vroege uren van 5 juli.

READ  Het nieuwe bungee-spel onthult de eerste grote details

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *