Het boek van Hideo Kojima zal dit jaar in het Engels verschijnen

Hideo Kojima heeft ontwerper, schrijver en regisseur van videogames geschreven, waaronder Snatcher, Policenauts en Death Stranding, en oh ja, die Metal Gear Solid-dingen. Een verzameling artikelen die in 2019 in Japan zijn gepubliceerd, over popcultuur die zijn stijl van games inspireerde en beïnvloedde. Bovendien bevat het een gesprek met muzikant Gen Hoshino, die op de soundtrack van Death Stranding en Who verschijnt Kojima’s radioshow was een late avondgast

De Japanse editie is verschenen onder de Engelse titel “The Gifted Gene and My Loving Diary”. Dat is leuk, maar misschien een ietwat verkeerde vertaling, gezien dat Inleiding tot de papieren editie Hij noemde het op een meer logische manier als “The Memes I Love”. In het Engels zal Kojima’s boek worden gepubliceerd met een minder bizarre titel als The Creative Gene, en als ondertitel “How Books, Movies and Music Inspired the Creator of Death Stranding and Metal Gear Solid”.

READ  'Ik ben blij als mijn nummer 50.000 organische views heeft, ik vind het onzin als mensen klappen voor nep miljoen views': Kavita Seth (Exclusief)
Written By
More from Aubrey Mason

PlayStation Now ontvangt twee grote exclusieve PS4-games

PlayStation Now ontvangt twee grote exclusieve PS4-games Huis ” PlayStation Now ontvangt...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *