Onze presentaties zijn nu beschikbaar als podcastdownloads

Wat huishoudnieuws om te delen: wekelijks Anchor Ballpark Digest Chats Nu beschikbaar als podcast, en we voegen het ook toe De Jesse Goldberg-Strassler Tales van The Baseball Dictionary Voor deze mix.

We blijven videoversies van Anchor Ballpark Digest Chat Om de site en Facebook om u in te huren. We hebben ook podcast-releases toegevoegd van Anchor Ballpark Digest Chat Waar je je podcasts ook downloadt – Apple, Stitcher, Spotify, etc., we voegen ook nieuwe podcasts toe aan de mix: De Jesse Goldberg-Strassler Tales van The Baseball Dictionary, Die maandag verscheen. U kunt zich hier abonneren op Ballpark Digest-podcasts:

Abonneer u op Apple iTunes
Abonneer je op Spotify
Abonneer u op Stitcher
Abonneer je op Amazon Music
Abonneer u op iHeart Radio

Naast Jesse’s debuut met Tales from the Baseball DictionaryDaarnaast hosten we een speciale versie van Anchor Ballpark Digest Chat, Bespreekt lange tijd de geschiedenis van de Southern League Stem Baronnen van Birmingham Curt Bloom En de Mark McCarter, Auteur Nooit een slecht spel: meer dan vijftig jaar van de Southern League‚Äč Nu MiLB dit seizoen serieuze veranderingen aanbrengt, zullen Bloom en McCarter de mensen beoordelen die de Southern League geweldig hebben gemaakt Find it!

Gerelateerde verhalen: Ballpark Digest Broadcaster Chat 16 februari 2021

Over de redactie van Ballpark Digest

Ballpark Digest-editors brengen u het laatste voetbal- en honkbalnieuws.

READ  Buffels onthullen nonconferentie basketbalschema
Written By
More from Eda Greene

De iPad van de achtste generatie is een prima keuze voor informele gebruikers – TechCrunch

Het overkomt de beste van ons. Er komt een nieuwer, flitser model...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *