Het reverse engineering-project van GTA 3 en Vice City is stopgezet

Project verwijderd om de architectuur van Grand Theft Auto 3 en Vice City om te keren. De DMCA-kennisgeving werd naar de fans gestuurd achter deze belofte van wat het moederbedrijf lijkt te zijn van Rockstar Take Two.

Zoals ik al vermelde EurogamerHet team dat de broncode voor elk van de open-world games opnieuw heeft opgebouwd en online heeft gezet zodat alle spelers en fans het kunnen gebruiken, is deze week verwijderd. Het document is zichtbaar op Github, Beweert afkomstig te zijn van iemand bij Take-Two, die zegt dat dit werk “op geen enkele manier gelicentieerd is”, en dat “de beste en enige oplossing de volledige verwijdering van de bovengenoemde pagina’s is”, samen met een lijst met bestanden verwijderd worden.

Het lijkt erop dat GitHub deze bestanden onmiddellijk heeft verwijderd, hoewel de projectleider niet zeker weet of dit van Take-Two komt, ze vinden dat “het beter is om aan te nemen dat het echt is”. Project, re3 en reVC – respectievelijk de opnieuw ontworpen GTA 3 en Reverse Engineering Vice Town – betekent dat ontwerpers en ontwikkelaars misdaadgames kunnen veranderen op een manier die voorheen onverwacht was, door ze te repareren, aan te passen en over het algemeen beter en gebruiksvriendelijker te maken. Laadschermen zijn verwijderd of verkleind, consolecompatibiliteit verbeterd, breedbeeldondersteuning en meer functies ge├»mplementeerd dankzij deze nieuwe releases.

De poorten waren in de maak voor andere systemen en andere verbeteringen zoals ray tracing. Het gebruik van re3 en reVC vereiste al het bezit van beide games, de bedoeling was voor educatief gebruik en mod. “We moedigen piraterij of commercieel gebruik niet aan”, lees de disclaimer, maar dit is natuurlijk geen geweldige bescherming als de copyrighthouder het daar niet mee eens is.

READ  Wat spelen we dit weekend allemaal?

Bekijk het aanbod hieronder:

Grand Theft Auto: Liberty City Stories, onderdeel van PSP uit 2005, was de volgende in de behandelingslijn, maar of dat zal gebeuren, is nu de vraag. Voor GTA 5 blijft het kopie├źn in de ton verplaatsen en toont het nog steeds cijfers op Twitch.

Written By
More from Max Mcgee

Zuurstofbedden, ventilatoren in overvloed maar geen dokters: Bengaluru-arts roept op om hulp bij virale video

Bengaluru-arts Taha Mateen, aangesproken vanuit de ICU van het HBS-ziekenhuis in Shivajinagar....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *