Star Citizen onthult aankomende content op CitizenCon 2951; Nieuwe schepen, nieuw pyrosysteem en meer

Cloud Imperium Games organiseerde vandaag CitizenCon 2951, hun jaarlijkse evenement gewijd aan de nieuwste en beste functies die naar Star Citizen komen.

Creatief directeur Chris Roberts begon zelf de lange presentatie en merkte op dat het aantal spelers per dag 2-3 keer hoger is in vergelijking met de laatste CitizenCon in 2019 (vorig jaar was er geen evenement vanwege de pandemie).

Dan krijgen we een epische video te zien die laat zien wat er al is inbegrepen in de simulatie van de groeiende ruimte en de opwinding om in Pyro te springen, het volgende systeem dat binnenkort wordt geïmplementeerd.

Dan kijken we naar het maken van springpunten voor beide kanten, gevolgd door concept art en de functie van het maken van ruimtestations.

Als we van buitenaf verder gaan, kunnen we het creatieve proces van het interieur van deze stations zien.

Vervolgens is het tijd om de planeten en manen in het Pyro-systeem te bekijken, inclusief het weer, het plantenleven en meer. Een ander interessant aspect dat werd getoond, zijn de planetaire nederzettingen.

Daarna krijgen we wat gameplay rond Pyro III te zien, waaronder een geweldige blik op het Origin 400i-ruimtevaartuig, nieuwe weersystemen en buitenposten.

Verschillende gameplay-systemen en verschillende manieren om de taak te benaderen worden getoond. We bekijken ook een interessant artefact van Hadesian.

Je kunt het hele bord bekijken met alle onderstaande inhoud.

Vervolgens krijgen we een uitgebreide update van de schepen die naar het Star Citizen-universum komen, de Origin 400i (die een gloednieuwe trailer krijgt), het Anvil Liberator-scheepstransport en de Banu Merchantman. We krijgen ook enkele ideeën voor het concept van potentiële schepen. Spelers kunnen stemmen op welke spelers ze willen kijken.

READ  Minecraft in Halo 3 is vernietigbaar leuk

De volgende video was gericht op de nieuwe Gen12-viewer en Vulkan.

Daarna bekijken we het nieuwste en beste in de planetaire technologie van Star Citizen.

Een korte video geeft ook een overzicht van het servernetwerk, dat het spel naar volledige persistentie zal brengen.

Een ander paneel toont de geavanceerde audiotools die het team gebruikt.

Last but not least, het is een diepgaande blik op de systemen die de komende kwartalen in Star Citizen zullen worden geïmplementeerd, inclusief fysieke inventaris, merchandise, wijzigingen aan winkels, het reputatiesysteem en een update over Quantum.

In ander Star Citizen-nieuws, Totaal crowdfunding Het heeft net $ 390 miljoen overschreden en staat momenteel op $ 390.106.132.

Het aantal geregistreerde accounts is bijna 3,3 miljoen en staat op het moment van schrijven op 3.296.809.

Zoals gewoonlijk moet je er rekening mee houden dat ze niet allemaal bekend staan ​​als betalende spelers. Het aantal omvat gratis accounts die om verschillende redenen zijn aangemaakt, waaronder Free Fly-evenementen zoals die welke vandaag eindigt.

Dat hebben we onlangs geleerd Er is een nieuwe studio geopend om nieuwe systemen en inhoud te maken Voor Sterrenburger.

Als je je afvraagt ​​of het spel echt leuk is, Dit is een goede plek om te beginnen. Continu universum online Het heeft nu alpha 3.14 . bereikt, terwijl een met sterren bezaaide campagne voor één speler met de titel “42 Squadron” wordt ontwikkeld.

Houd er voor volledige onthulling rekening mee dat de auteur van dit artikel een supporter van Star Citizen is sinds de oorspronkelijke Kickstarter-campagne enkele jaren geleden.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *