Het cybersecurity-spel heeft als doel tegen 2025 25.000 professionals op te leiden

De National Online Scholarship Foundation (NCSF) wil de talentkloof op het gebied van cyberbeveiliging in de VS overbruggen, met onlangs aangekondigde plannen om 25.000 spraakmakende professionals af te studeren. Tegen 2025 – Het is gebaseerd op een gratis spel om te rekruteren.

Volgens (ISC) 2 in april-juni zullen de Verenigde Staten nog eens 359.236 cyberbeveiligingsprofessionals moeten creëren om voldoende talent beschikbaar te hebben, zodat kritieke activa voor alle organisaties kunnen worden beveiligd. Onderzoek naar Cyber ​​Security Workforce 2020.

Het NCSF-initiatief omvat nu een segment van cyberbeveiligingsprofessionals die in realtime kunnen reageren op cyberaanvallen op militair niveau – een zeldzaam type talent in een al veelgevraagd veld, Alan Baller, Nationaal directeur van dit “25 x 25 Challenge”-project, onlangs overheidstechnologie Interview.


Baller dient ook als president Cybertalentinstituut, een non-profit “onderzoek en actie” die onlangs door NCSF is gelanceerd om inspanningen op het gebied van cybertalentontwikkeling te ondersteunen, en voorzitter van het regionaal geaccrediteerde SANS Technology Institute for Cyber ​​​​Security Training, dat beurzen biedt aan diegenen die veel vooruitgang boeken in het cybertrainingsspel van NCSF en goed presteren in de volgende wedstrijd.

Werving op basis van games

Het uitbreiden van de rangen van cyberbeveiligingsprofessionals betekent manieren vinden om verder te reiken dan degenen die al weten dat ze van cyberbeveiliging houden om anderen aan te trekken die dit veld misschien niet eerder hebben overwogen of ermee zijn geconfronteerd, maar die een talent en passie voor werk kunnen ontdekken. gratis cybersecurity-trainingsspel – CyberStart genaamd – doet precies dat door middelbare scholieren en studenten te verleiden tot het onderwerp terwijl ze hen de kneepjes van het vak leren.

“Een van de grootste uitdagingen bij de staat en de lokale overheid,” zei hij, “is het rekruteren in cyberbeveiliging omdat er een extreme honger is naar getalenteerde mensen.” GT. “Er zijn veel meer kinderen die goed zijn in puzzels en games dan degenen die informatica studeren – de kans dat ze op dit pad een veel grotere pijplijn van elektronisch talent vinden, is erg groot.”

READ  Cowboys-Buccaneers beginnen aan hun lijst met games voor de eerste week

De op games gebaseerde benadering is bedoeld om deuren te openen voor dit grotere publiek, door nieuwkomers een stressarme en leuke manier te bieden om versleuteling, hacking en andere gebieden van cyberbeveiliging te verkennen, zonder de druk of verplichting om zich formeel in te schrijven voor een klas.

Spelers zonder enige ervaring kunnen tijdens het spel leren met trainingsbronnen en hands-on ervaring door puzzels en uitdagingen aan te gaan. De moeilijkheidsgraad neemt geleidelijk toe naarmate de gebruikers vorderen.

Deelnemers die binnen een bepaald tijdsbestek van zes maanden voldoende speluitdagingen hebben doorlopen Uitgenodigd voor een cyberbeveiligingswedstrijd, waar uitmuntende artiesten beurzen winnen voor cyberbeveiligingstraining.

Om een ​​oogst van 25.000 topprofessionals te bereiken, zouden 2 miljoen mensen het spel moeten proberen, zei Baller. Deze grote pool is belangrijk, aangezien niet alle spelers zullen eindigen of een hoog ervaringsniveau zullen bereiken.

uitgebreide werving

Om cyberbeveiligingstrainingen beschikbaar te maken en toegang te krijgen tot onbenut talent, moet ook bewust worden gestreefd naar demografische groepen die doorgaans ondervertegenwoordigd zijn in het veld.

Om gender- en etnische diversiteit in de sector te bevorderen, biedt de organisatie een meidengroep aan genaamd Girls Go CyberStart en werkt ze samen met Junior Reserve Officers Training (JROTC)-programma’s, waarvan Baller zei dat er grote aantallen zwarte en Latijns-Amerikaanse deelnemers zijn. Amerikaanse leger Staten dat ongeveer 40 procent van de programma’s bij JROTC zich op scholen in de binnenstad bevinden, waar ongeveer de helft van de bevolking niet-wit is.

De nieuwste CyberStart-game trok 29.000 deelnemers, van wie 36 tot 37 procent vrouw, 19 procent Spaans en 9 tot 10 procent zwart, volgens Baller.

READ  Download Metro 2033 gratis op Steam en andere Metro-spellen goedkoop

Studentenervaring

Voor studenten als Haya Arafat lijkt de speelse aanpak te werken. Arfat was een beginner met een interesse in informatica, maar met weinig blootstelling aan cyberbeveiliging toen ik het spel voor het eerst probeerde. ik zei GovTech Die beursprijs trok aanvankelijk haar aandacht, maar het plezier van het spel hield haar verslaafd.

“Ik had meteen het gevoel dat ik niet aan het studeren was of aan wedstrijden meedeed – ik speelde dit gewoon voor de lol. Het werd gewoon leuker dan iets dat ik moest doen voor universiteitstoepassingen.”

Arafat zei dat het spel en de competitie die volgden werden gepresenteerd als kansen om te leren, niet om te verslaan, waardoor ze zich toegankelijk voelden voor nieuwsgierige nieuwkomers. Ze won tijdens haar eerste jaar een beurs van de competitie en is nu een rookie-student aan de Texas A&M University, werkzaam in cyberbeveiliging.

Ik kende het spel, zei hij, “heeft mijn ogen echt geopend voor wat er op het gebied van computerwetenschap is, behalve alleen programmeren, en ik werd een softwareontwikkelaar.” Ze voegde eraan toe dat haar deelname haar het vertrouwen gaf om in andere online competities te duiken en haar kennis liet maken met gebieden zoals Python die van pas kwamen in collegelessen.

De NCSF lanceerde in 2017 het CyberStart America-gaming- en competitieprogramma voor Amerikaanse middelbare scholieren. Ondertussen richt het bijbehorende Cyber ​​​​FastTrack-programma zich op universiteitsstudenten – inclusief degenen die mogelijk van plan waren om heel verschillende majors te volgen – evenals studenten die al sterk werkend.

Jennifer Maynard was er zo een. Ze werkte in een IT-ondersteunings- en managementfunctie toen ze besloot FastTrack uit te proberen om nieuwe opties te verkennen.

READ  Play-In Picture: Maak de weg vrij voor het einde van 15 drukke games

Toen ik afstudeerde van de universiteit… was ik geïnteresseerd in het oplossen van analytische problemen, “ Maynard zei: GT. “Toen ik las over de CyberStart FastTrack-competitie, dacht ik dat dit interessant klinkt…misschien wordt het leuk, en ik zie wel hoe het gaat.”

Finalist, het winnen van een beurs voor het Applied Cyber ​​​​Security Program van het SANS Institute, dat ik binnen een jaar heb afgerond, en het behalen van een Global Information Assurance Certificate (GIAC). Maynard kreeg toen haar eerste positie in cybersecurity en werkte als SOC-analist bij Managed Protection startup Expel.

Het beste en slechtste van thing [CyberStart] “De wedstrijd was zo saai”, zei Maynard. Ze zei dat de versie van de wedstrijd waaraan ze in 2019 deelnam, langer was dan de huidige vorm. “[It] Ik heb veel tijd gegeten [but that was] Goed voor mij, aangezien ik er steeds meer uitkwam om te zeggen: “Hé, daar ben ik echt in geïnteresseerd.”

Software updates

Er zijn ook andere inspanningen geleverd om het programma te verbeteren.

Gesprekken met werkgevers hebben ertoe geleid dat nieuwe werkgerelateerde vaardigheden aan het spel zijn toegevoegd, en Baller zei dat het programma blijft zoeken naar manieren om met bedrijven samen te werken om CyberStart-spelers naar banen en stages te leiden, een onderwerp dat een komende focus zal zijn. 21 juli virtueel forum.

De organisatie is ook in gesprek over het mogelijk hosten van de game op een populair platform zoals Steam of Twitch om meer spelers aan te trekken en werkt eraan om het bereik te vergroten door samen te werken met universiteitsinternetclubs om hen toegang tot de game te geven.

More from Madison Garrett

Teamfight Tactics: Reckoning, de nieuwe gameconsole, tussen goed en slecht

Teamfight-tactieken Binnenkort Een nieuwe batch eenheden, En Riot Games heeft eindelijk het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *