Is Sifu op Xbox?

de beste spellen

Foto met dank aan Sloclap

Is Sifu op Xbox?

De vechtsportgame Brawler heeft een behoorlijk aantal spelers enthousiast gemaakt, vooral met de nieuwste promotie voor de game. Met de flexibele beweging en gestileerde gevechten die trouw blijven aan de vechtsporten, willen veel mensen het graag in handen krijgen. Met de game die verschijnt in Sony’s State of Play en een winkelpagina in de Epic Games Store, vragen Xbox-fans zich af of Sifu de Xbox- en Microsoft-platforms zal bereiken. Dit is wat we weten over de komst van Sifu op Xbox.

Volgens de trailers die zijn vrijgegeven voor Sifu, wordt de game gelanceerd op PlayStation 4, PlayStation 5 en pc via de Epic Games Store. Hierdoor zitten Xbox en Microsoft in een lastig parket, wat zeker teleurstellend is. Hoewel het uiterlijk van de game op pc de zaken smakelijker maakt, vragen gamers alleen op Xbox One of Xbox Series S/X zich misschien af ​​waarom Xbox uit de Sifu-versie is weggelaten.

Hoewel er misschien een aantal samenzweringstheorieën zijn ontstaan, is het waarschijnlijk een gewoon geval van platformexclusiviteit. Een best case-scenario kan zijn dat Sifu een getimede exclusief is en later op Xbox wordt uitgebracht na de PlayStation- en pc-release, maar dat is op dit moment slechts speculatie. Afgezien van de twee trailers die voor de game zijn uitgebracht, heeft Sifu nog veel informatie te onthullen.

Met ander nieuws over Sifu dat nog moet worden onthuld, wanneer de game wordt uitgebracht en beschikbaar is voor pre-order, of als het op PlayStation Now uitkomt, wachten fans op wat er daarna voor Sifu zal worden onthuld.

READ  Xbox Cloud-games streamen op Windows 10

Written By
More from Vanessa Hale
Dit is hoe de achterwaartse compatibiliteit van de Xbox Series S echt werkt • Eurogamer.net
Hoewel Microsoft erg open is geweest over hoe achterwaartse compatibiliteit zal werken...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *