Maak je geen zorgen, Diablo 4 zal je binnenkort niet meer zo oneerlijk vernietigen

Maak je geen zorgen, Diablo 4 zal je binnenkort niet meer zo oneerlijk vernietigen

De Nightmare Dungeon-titels bewijzen dat ze maken Diablo 4 Eindspellen zijn veel meer een karwei dan ze zouden moeten zijn in een Blizzard RPG, grotendeels omdat ze een asymmetrische spelersmoordenaar zijn die vaak oneerlijk aanvoelt. Dit is de reden waarom Blizzard enkele van de Nightmare Dungeon-veranderingen in Diablo 4 bekijkt, maar probeert het evenwichtig te houden.

Diablo 4’s camp shootout was deze week gepland na een zeer rampzalige seizoen 1-patch die bijna elke klasse en build van Diablo 4 volledig trof, wat een extra uitdaging toevoegde aan het verkennen van Sanctuary, maar sinds de terugslag van spelers zei Blizzard dat het “niet van plan is om nog een patch als deze te maken.”

De eerste tegenslagen en positieve veranderingen kwamen met Hotfix #3 Patch 1.1.0 Diablo 4 voor Camp Chat, inclusief een aantal geweldige Diablo 4 target farming verbeteringen onderweg.

Blizzard heeft benadrukt dat het wil veranderen wat spelers doodt in Diablo 4 door een onevenredig en oneerlijk bedrag tijdens het streamen, met Nightmare Dungeon bovenaan de lijst.

“We identificeren enkele van de echt moeilijke Nightmare Dungeon-titels, degenen die een onevenredig groot aantal levens van spelers opeisen”, zegt Joe Piepiora, associate game director.

“Er zijn veel momenten waarop de speler zich – op dit moment – erg goedkoop en oneerlijk voelt, dus we kijken naar meer van die situaties en zoeken naar de juiste plaatsen om aanpassingen te maken.”

Je kunt het citaat van Piepiora rond 1:19:55 horen in de livestream hieronder.

Diablo 4’s Nightmare Dungeon-titels kunnen behoorlijk lastig zijn, omdat ze elke vijand in de kerker veranderen onder één nieuwe mod, met de toevoeging van een “koude heks” waardoor vijanden je kunnen bevriezen, wat buitengewoon moeilijk blijkt te zijn voor spelers om zich te verplaatsen.

READ  Final Fantasy 7 Remake PC-poortspeculatie blijkt uit eerdere lijst met verkopers

“We willen niet dat Diablo 4 gemakkelijk wordt”, vervolgt Piepiora. We willen niet dat je elke ontmoeting kunt doorstaan, we willen dat het spel soms dodelijk aanvoelt en je de kans geeft om die situaties te ontwijken.

Over het algemeen lijkt het erop dat Blizzard naar de feedback van spelers heeft geluisterd en de zaken recht wil zetten. Met veel patches gepland tussen nu en de lancering van seizoen 2, zullen de veranderingen doorgaan naarmate er meer feedback binnenkomt en balans wordt bereikt.

Terwijl je je een weg baant door Diablo 4 seizoen 1, wil je uitkijken naar Diablo 4 Malignant Hearts: waar je ze kunt krijgen, hoe ze eruit zien en hoe je ze het beste kunt gebruiken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *