In Minecraft Dream SMP is elke server een podium

In de ochtend In de Doomsday War onderzocht president Toubou de met gras begroeide heuvels in zijn district Le Mansberg. De tweede commandant, Tommy Inette, rustte naast hem op een bankje en knikte. TommyInnit begon Hear off, grotendeels af. ‘Ik weet dat je me had moeten verbannen.’

Met hun Lego-avatarsknikjes hebben TommyInnit en Tubbo gewerkt om een ​​einde te maken aan de spanning in het Macchiavelliaanse politieke drama dat zich het afgelopen jaar heeft afgespeeld. Bij Maine Craft. Vorige week keken meer dan een miljoen mensen live. Tommy Inette zei dat ze het verleden achter zich zouden laten; Hij is niet meer gek. De toekomst van Le Mansberg was in gevaar. TommyInnit zei: ‘Jij en ik zouden tegenover de Droom moeten staan, net zoals het altijd is geweest.’

Dream is de eigenaar van de Dream SMP-server, sinds mei is het huis van de virtuele wereld volledig gebouwd door tientallen personages die door intriges en verraad navigeren, met bogen en verhalen die onvoorspelbaarder zijn dan welke reality-tv dan ook. Videospellen Niet alleen een volkscultuur, het is een materiaal om te maken. Uit deze kennis kwam een ​​nieuwe theatrale traditie naar voren – destructief, gedrogeerd, dom en willekeurig op de “lol zo randOm” manier dat alleen internet kan bestaan. Enkele van de meest populaire online videogames zijn platforms geworden voor live theater, gestreamd naar miljoenen via Twitch en YouTube.

Het bevat Maine CraftEn een game-gedeelte en een digitaal sandbox-gedeelte. Het is bijna alsof de drama’s die kinderen fantaseren over hun Lego-sets oneindig eenvoudig en flexibel zijn. De gekleurde terreinblokken en blokken zijn perfecte replica’s van ontvoerd Universum of Game of Thrones“Kings Landing. Bouwen is de primaire vaardigheid, maar er is ook een overlevingsmodus, waarin spelers items en gereedschappen kunnen verzamelen en de wezens of elkaar kunnen bevechten.

READ  Geen robots meer Baas over hoe Switch eShop uitgevers ertoe aanzet om de systeemfunctie te spelen

Dream SMP is het precies: de Dream SMP multiplayer survival server, waar hij bovenaan staat Maine Craft Beroemdheden bouwden een doorlopend, meestal geïmproviseerd verhaal op gedurende tientallen uren live-uitzending. Op Twitch bevolken deelnemers afzonderlijk hun eigen kanalen om het fictieve drama via hun unieke perspectieven naar miljoenen abonnees te brengen. Hun fans verzamelden Thucydidean wiki-sites die elk conflict beschrijven: de BT-periode (vóór TommyInnit), de controversiële franchise tussen So We Are Gamers (SWAG2020) en Politics of Gaming (POG2020), War of the Two Pets, tot aan de dag des oordeels.

“Verhalen worden meestal op een traditionele manier verteld op televisie, films en musicals. Wat hier gebeurt, is uniek”, zegt Dream SMP’s savvy. “Teveel mensen, Maine Craft Het is een spel waarin mensen grondstoffen ontginnen en verzamelen. We legitimeerden het feit dat we via videogames zeer interessante verhalen konden vertellen. “

Dream SMP heeft een kleine en exclusieve boekenkamer. Het is in strijd. De personages waaruit het verhaal bestaat, komen in het geheim samen op de audiokanalen om algemene punten in de plot te trekken: misschien een verkiezing of een nieuw gebouw. Schriftelijke oorlogsverklaringen (“Soms moet je gewoon wat mensen vermoorden. Soms blijven ze – Sun Tzu”) of militaire strategieën. Als je eenmaal live bent, kunnen dingen snel vervagen, en dat gebeurt vaak ook. Quackity herinnert zich dat ze op het podium op het podium wachtte op de resultaten van de presidentsverkiezingen van Dream SMP. SWAG2020 raceteamgenoot GeorgeNotFound kwam niet opdagen. Het blijkt dat hij tijdens het evenement in slaap is gevallen.

READ  Battlefield 6 onthult dat de timing van het evenement eindelijk is versmald via het Twitter-rijm

“We maken een grapje.” “Deze wetenschap is volledig dankzij GeorgeNotFound over Dream SMP gebeurd”, zegt Kwakity. Verlaten, vormde Quackity een geïmproviseerde politieke partij met een dronken muiterij, Jschlatt, om SchWAG2020 te vormen. Ze wonnen 46 procent van de stemmen tegen 45 in Cent in POG2020.

Rollenspel in online videogames is zo oud als online videogames zelf; In de jaren negentig definieerden spelers in multi-user dungeons (RP MUD’s) engagementsregels en legden ze uitgebreide regels op met uitgebreide en samengestelde karakters, allemaal met tekst. In vroege online multiplayer-rollenspellen zouden spelers het vastgestelde plot in gevaar brengen om te profiteren van de kostuums, emoties en aanpasbare huizen van de avatars voor gedeelde verhalen. Maar live videoplatforms zoals Twitch en YouTube hebben rollenspellen van privévideogames omgetoverd tot entertainment en entertainment tot een bedrijf. Het is een kunstvorm die een geweldige kijkervaring is geworden, een cultureel instrument, vergelijkbaar met live theater dan Tyler “Ninja” Blevins Het is een elektronisch spel Trick shots.

More from Madison Garrett

Wanneer begint de gesloten proefperiode? Downloaden voor pc, PS4 en Xbox One

van Chivalry 2 heeft de Horizon Beta afgesloten met 12 subklassen, verschillende...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *