Het engste nieuwe horrorspel op Steam heeft nu een gratis demo

Het engste nieuwe horrorspel op Steam heeft nu een gratis demo

Hoewel verontrustend, houd ik van liminale ruimtes. Deze eindeloze kamers en gangen hebben een duidelijke dreigende uitstraling, maar er is niets waar je de vinger op kunt leggen. Ik heb een aangeboren nieuwsgierigheid naar hen, en naar welke gruwel ze ook mogen koesteren. Zo vind ik het Achterkamers op Steam inderdaad erg aantrekkelijk te zijn.

Kortom, Backrooms is een Found Footage-horrorspel waarin je door verschillende verlaten ruimtes dwaalt. Er zijn griezelige huizen, slecht verlichte kantoorgangen en bossen zo donker als de nacht. Het bevat cryptiden en andere vreemde dingen, en het enige wat je hoeft te doen is overleven en zoveel mogelijk informatie vastleggen.

Het bevindt zich ergens tussen Blair Witch en Endless Runner, en ik ben er helemaal voor experimenteel Deze is beschikbaar op Steam. Het spookachtige spel laat een beklijvende indruk achter, met hyperrealistische omgevingen, uitgebracht op VHS in de jaren negentig.

De sleutel tot dit soort ervaringen is, voor mij in ieder geval, het gevoel dat er al iets heel ergs is gebeurd, of op het punt staat te gebeuren. Achterkamers doen dat heel goed. Ontwikkelaar Found Footage Studios is van plan om elke twee weken nieuwe niveaus toe te voegen, maar de komende pc-game zal een editor bevatten, zodat je je eigen niveaus kunt maken om met andere spelers te ruilen.

Er is ook een coöpmodus, zodat jullie allemaal samen griezelig kunnen worden. Dit soort multiplayergames zijn een grote hit op Twitch en YouTube, en het zou mij niet verbazen als Backrooms daar ook publiek vindt. Je moet het nu eens bekijken als je verkoeling wilt terwijl de avonden nog koel en donker zijn.

READ  Inleiding tot The Great Ace Attorney Chronicles

We hebben een lijst met de beste Steam Next Fest-demo's voor meer premium-opties. Onze lijsten met de beste zombiespellen en beste overlevingsspellen zullen de schrik ook aanhouden.

Je kunt ons ook volgen Google Nieuws Voor dagelijks pc-gamingnieuws, recensies en handleidingen, of ga naar onze website PCGN-dealtracker Om jezelf een aantal deals te bezorgen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *