Het Lunar Awakening-evenement in Diablo 4 is waardeloos, op één ding na dat je kunt winnen

Het Lunar Awakening-evenement in Diablo 4 is waardeloos, op één ding na dat je kunt winnen

Diablo 4 is zojuist gelanceerd Maan ontwaken Een evenement om Chinees Nieuwjaar te vieren, iets wat we tegenwoordig in bijna elke live game zien, gezien de enorme spelersbasis daar. Dit sluit aan bij het kerstevenement dat Diablo 4 vorig seizoen deed, en het is … niet goed. Het is eigenlijk heel erg.

Waarom is een maanontwakingsgebeurtenis slecht?

  • Als je een zeldzaam handjevol heiligdommen vindt, is het over minstens een uur voorbij. Je racet door de levels en het is in een fractie van een dag klaar. Dit kan een reactie zijn op het feit dat het kerstevenement te wreed, maar een beetje maf is.
  • Wapenskins die je tijdens het evenement hebt ontgrendeld, kunnen niet worden geclaimd als ze niet van de juiste klasse zijn. Je moet een gloednieuw seizoenspersonage creëren, deze claimen en ze vervolgens verwijderen. Dit was ook een probleem met het kerstevenement en is niet opgelost.
  • Er ontbreken slechts minstens twee beloofde cosmetica volledig.
  • De helft van de beloningen, die uit zakken met goud bestaan, is volkomen nutteloos. Je kunt meer goud uit de cache van Whisper halen dan tijdens het hele evenement. Er wordt geen daadwerkelijk waardevol materiaal gegeven.
  • Lunar Shrines geven je alleen een 50% EXP-bonus als de Shrines actief zijn, wat slechts dertig seconden duurt. Het is niet altijd oranje op dit evenement.
  • Heiligdommen zijn moeilijk te vinden in de open wereld en worden alleen geïdentificeerd door een algemene locator op de kaart, wat verwarrend is, omdat je door het gebied moet dwalen om de daadwerkelijke heiligdommen te vinden. Heiligdomkerkers kunnen in totaal slechts 1-2 heiligdommen bevatten.
READ  Banana Mania krijgt Kazuma Kiryu van Yakuza

Het is niet alleen een goed evenement. Het is alsof hier in de winkel slechts vijf sets Lunar Awakening-pantsers voor $ 20 per stuk worden verkocht.

Er is echter één beloning waarvan ik denk dat deze het (zeer korte) evenement waard is, en dat is waarschijnlijk de beste spelerscosmetica die ik ze gratis heb zien weggeven sinds de lancering van de game. Dit zal een combinatie zijn van de maanmarketing hierboven, waarvan ik denk dat deze een van de beste is die ik heb gezien, zelfs na een deel van de betaalde marketing van de vele pantsersets van de game. Dit is een van de hogere rangen, maar nogmaals, het is erg moeilijk om daar zo ver te grinden dat het zelfs een verkeerde benaming is om het grinden te noemen.

Er is ook een behoorlijk goed paard dat je als eindprijs kunt verdienen, maar we hebben veel van de dingen gehad die we hebben verdiend, en het is zeldzaam om zoiets goeds gratis te verdienen voor je karakter, ook al kan veel ervan. grotendeels bedekt zijn door pantsering, afhankelijk van je uiterlijk. Maar ja, het ziet er geweldig uit, ook al is de actie die het verdient echt saai en slecht.

Volg mij Op Twitter, Draden, YouTube, En Instagram.

Pak mijn sciencefictionromans op Hero killer-serie En Aarde-trilogie.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *