Het Fable-rapport bevestigt de zorgen van Xbox-fans

Het Fable-rapport bevestigt de zorgen van Xbox-fans

Xbox-fans maken zich steeds meer zorgen over het nieuwe mythe game om verschillende redenen, waaronder langdurige stilte, De taal die wordt gebruikt om het spel te beschrijvenEn het gebrek aan ervaring van het team dat het maakt. Wil je meer lezen over deze verschillende oorzaken, neem dan zeker eens een kijkje Ons artikel waarin u zich verdiept. In de tussentijd hoef je alleen maar te weten dat Xbox-fans zich sinds de aankondiging zorgen hebben gemaakt over de game, in welke vorm dan ook, en een nieuw rapport heeft die zorgen bevestigd.

Volgens het rapport ondervond de game ontwikkelingsproblemen, deels als gevolg van “interne politiek rond motorgebruik”. Met andere woorden, game-ontwikkelaars worstelen met de interne tools van Microsoft, en in plaats van ze tools van derden te laten gebruiken, verdubbelt Microsoft ze.

“Er is mij verteld dat interne politiek rond motorgebruik ook heeft geleid tot ontwikkelingsproblemen in games zoals mythe En de oneindige uitstralingaangezien Microsoft zijn eigen tools probeerde te gebruiken in plaats van volledige industriestandaarden zoals Unreal Engine, wat de problemen met het trainen van aannemers verergerde en het alleen verloor in het midden van een project. het verslagin de stijl van Xbox-insider Jess Corden.

Het rapport gaat niet in op hoe dit alles de ontwikkeling van de game heeft beïnvloed, maar het lijkt erop dat het voldoende was om ervoor te zorgen dat de informatie werd doorgegeven. En weet je, als er ontwikkelingsproblemen zijn, zijn er aan het einde meestal problemen met het spel. Kijk maar eens naar de andere game die in het rapport wordt genoemd, oneindige uitstralingdie bij de lancering veel inhoud miste en niet relevant bleef met de juiste ondersteuning na de lancering.

READ  Xbox Series S-voorraad uitverkocht op Amazon - waar vind je de volgende voorraad?

de nieuwe mythe Een game kan geweldig zijn wanneer het wordt uitgebracht en wanneer het ook gebeurt. Games met ontwikkelingsproblemen zijn echter meestal niet geweldig. Hierop zijn in de loop der jaren enkele uitzonderingen geweest, bijv Final Fantasy 7-remakemaar er zijn veel meer voorbeelden dan uitzonderingen.

Op het moment van publicatie heeft geen van de betrokken partijen commentaar geleverd op dit rapport en de speculaties die erin zijn opgeworpen. Als dit verandert, zullen we het verhaal zeker bijwerken met de genoemde wijziging. Neem ondertussen, zoals alle onofficiële informatie, alles hier met een korreltje zout.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *