Hitori No Shita: Outcast-game voor iOS en Android is aangekondigd

Hitori No Shita: Outcast-game voor iOS en Android is aangekondigd

Tencent-spellen Bedrijf Leuke studio’s Over een game gebaseerd op een Chinese webcomic-serie Hitori no Shita: de uitgestotene. Het is in ontwikkeling voor iOS en Android.

Ontvang de eerste details hieronder, via MoreFun Games:

Een mix van moderne Chinese cultuur en mystieke krijgskunsten een taaken bovennatuurlijke folklore, zal het spel het feest aanpassen de schipbreukeling webcomic-serie. De eerste trailer van vandaag toont de uitstekende kunststijl, opwindende gevechtsanimaties, het dynamische vechtsysteem en de boeiende Inhuman World die spelers gaandeweg kunnen verkennen. Hitori no Shita: de uitgestotene Start het spel.

Hitori no Shita: de uitgestoteneDe trailer, volledig gemaakt met in-game beelden, toont de verbazingwekkende motion capture-technologie die wordt gebruikt in alle martial arts-animaties. Het benadrukt de mix van dynamische gameplay van de game met verbluffende visuele kwaliteit. De trailer laat ook het geavanceerde vechtsysteem van de game zien, dat is ontworpen om elk gevecht te laten aanvoelen als een “dans” van aanvallende aanvallen en verdedigende stijlen. Zoals te zien is in de gevechtssequenties van de trailer, moeten spelers moduleren en actief reageren op aanvallen van vijanden en op zoek gaan naar reflexen om te profiteren van openingen in elk gevecht.

De Hitori no Shita: de uitgestotene De officiële game gebruikt alle originele verhaalelementen uit de komische en geanimeerde webserie. Een interessanter verhaal kan in het spel worden ervaren.

Bekijk hieronder de aankondigingstrailer.

Kondig de toneelvoorstelling aan

schermafbeeldingen

READ  Remedy kondigt Control 2 aan voor PlayStation 5, Xbox Series en pc

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *