Het fictie-hitler Gari Pellam-concept van Zee TV is geïnspireerd door Guddan Tumse Na Ho Payega

Hitler Gari Pellam

Hitler Gari PellamSociale media

Zee Telugu zal kijkers wekken met zijn volgende fictie-aanbod Hitler Gari Pellam, dat in première gaat op 17 augustus. De show wordt van maandag tot en met zaterdag om 18.30 uur uitgezonden.

Geproduceerd door Om Entertainments, Hitler Gari Pellam vertelt het luchtige verhaal van Bhanumathi, die het grootste deel van haar leven heeft gestunteld en geploeterd en wordt vernederd door haar familie die amper één ding goed doet, en merkt dat ze een schoonmoeder wordt om drie oudere schoondochters door een eigenaardigheid van omstandigheden.

In een rol omkering van de typische Atha Kodalu-relatie, gaan drie schoondochters op zoek naar een geschikte bruid voor hun schoonvader Abhinav Jagarlamudi (AJ) en elk, voor hun eigen belangen, laten hem trouwen met Bhanumathi. Bhanumathi is een nieuwe schoonmoeder in een huishouden waar de oudere schoondochters het langst de baas zijn.

Bhanumathi is de typische onervaren buitenstaander die wordt geconfronteerd met weerstand en uitdagingen. Ze wordt keer op keer machteloos ontdaan door de zin: ‘Je kunt het niet Bhanumathi’. Onzekerheden omarmen en de perceptie van ‘perfectie’ in twijfel trekken, zal een opwindend liefdesverhaal zijn, Hitler Gari Pellam.

Hitler Gari Pellam speelt Nirupam Paritala als Abhinav, die in de volksmond bekend staat als de Shobhan Babu van de televisie. Haar fans waren onder de indruk van zijn nieuwe look en via sociale mediaplatforms hebben ze veel geroezemoes gecreëerd waardoor ‘Hitler’ in korte tijd een begrip is geworden. Gomathi Priya is gecast voor de rol van Bhanumathi. De show zal prominente getuigen zijn van acteurs als Sunanda Malasetti, Keerthi Jaidhanush, Madhukrishna en anderen in cruciale rollen.

READ  PlayStation neemt, net als Xbox, een provisioningmanager in dienst

Het Hitler Gari Pellam-concept is geïnspireerd op Zee TV’s Guddan Tumse Na Ho Payega, die pionierde en een revolutie teweegbracht in de televisie-industrie en de harten van mensen blijft winnen. Sinds de lancering van de promo van de show, kijken de fervente fans van Guddan Tumse Na Ho Payega van Zee TV uit naar de Telugu-versie. Door te focussen op haar tekortkomingen en hoe Bhanumathi ze tactvol bestrijdt, heeft Zee Telugu een 360-graden promotionele activiteit ontworpen om met de kijkers in contact te komen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *