Het gratis Ambrose-niveau van Hitman 3 is zeker meer moordenaar

Sluipmoordenaar De hoofdpersoon van Agent 47 zag de wereld. hij is parachute op mij De hoogste toren van Dubai. Hij is geïnfiltreerd in herenhuizen op het Britse platteland en aan de kust van Amalfi. Het was ook New Jersey. Maar ieders favoriete geheim agent heeft nog steeds, zo lijkt het, nog een stempel nodig Paspoort: een slecht verlicht eiland dat erg veel lijkt op Onbekend vast stuk.

Ja, ontwikkelaar IO Interactive heeft een nieuw niveau toegevoegd aan Hitman 3. Het heet Ambrose IslandHet is gratis beschikbaar voor iedereen die de game bezit, als onderdeel van de ontwikkelaar IO Interactive tweede jaar plan. Hitman 3 Het werd afgelopen januari uitgebracht met vijf geweldige stealth-sandboxen en één sectiee niet-stealth niet-sandbox. IO heeft langzaamaan een golf van nieuwe inhoud geïntroduceerd, waaronder een reeks downloadbare inhoud (let op: niet gratis) Gebaseerd op de zeven hoofdzonden. Het krijgt ook een roguelike-modus, Hoewel dit is uitgesteld tot later dit jaar.

Maar Ambrose Island is de eerste echte nieuwe stage Hitman 3. Het is gelegen in de Andamanse Zee, in het westen van Thailand (de locatie van Uhud De beste levels in de serie). Chronologisch gezien weet je of je een van de 17 mensen was die erin slaagden om te ontwarren SluipmoordenaarGrappig verdraaid verhaal, dat zich afspeelt vóór de gebeurtenissen van Hitman 3. Een vroege film, hierboven weergegeven, geeft aan dat deze plaatsvindt vóór het Isle of Sgail-stadium aan het einde van huurmoordenaar 2.

De taaksamenvatting komt met dank aan Lang geleden Sluipmoordenaar Personages Lucas Gray en Diana Burnwood. Gray’s voormalige bondgenoot, een generiek bruin shirt genaamd Noel Crest, probeert samen te werken met een moderne piratenkoningin genaamd Sinhi “Akka” Venthan. Jouw taak, als je ervoor kiest om dit geladen, nauwelijks relevante ding bij te houden en te accepteren, is om ze allebei met clandestiene middelen te doden. (Kijk, ik heb het net allemaal verslonden Missie: Onmogelijk Rechte streep, zou me wat speling moeten geven.)

READ  Therapeutisch zingen voor mij: Malaika Arora

Ik heb gisteravond een beetje gewerkt, en ja, zeker, Ambrose is meer Sluipmoordenaar. Hoewel het eruitziet als een third-person actiegame, is het echt een complexe puzzel. Er zijn afvalcontainers om in te verstoppen en geweldige dingen om te vinden, mensen om naar te kijken en naar te kijken. Omdat het een druk gebied is, ziet de omgeving er erg luxe uit, dus werkelijkJe hebt het gevoel dat je al op vakantie bent. Ik heb de zoektocht nog niet voltooid, dus ik weet niet precies hoe het zich verhoudt tot de rest van de serie, maar ja, ja: meer Sluipmoordenaar. Oh ja.

Ik weet dat er de laatste tijd veel discussie is geweest over de releasedatum voor 2022 en hoe deze relatief zwak was in vergelijking met de afgelopen jaren. Maar tussen deze nieuwe Sluipmoordenaar niveau, De in de bres De update is eigenlijk een nieuw vervolgen de dwangmatig speelbare Hot Wheels-uitbreiding voor Forza Horizon 5Ik realiseer me dat ik op dit moment geen nieuwe games nodig heb. De achterstand doet zijn werk.

Written By
More from Aubrey Mason
Voetballer of verkeersregelaar, de spellen van dit bedrijf laten zien of jouw brein bij jouw werk past
Timo Nijssen2 oktober 2020, 15:00 Iedereen heeft een talent, maar niet iedereen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *