Tower of Fantasy daagt Genshin Impact uit met 3 miljoen pre-registraties

Tower of Fantasy, een geanimeerd avonturenavontuur in de stijl van Genshin Impact, wordt op 11 augustus in het Westen uitgebracht, maar heeft alleen al meer dan drie miljoen pre-registraties aangetrokken door bètatests.

Door Tevyat te channelen met zijn verbluffende visuals in anime-stijl en kleurrijke cast van personages, heeft de Tower of Fantasy China echt overgenomen. In de voetsporen van de Koreaanse titel Lost Ark, hebben de ontwikkelaars hun zinnen gezet op een westers publiek, waarschijnlijk beïnvloed door hoe populair MiHoYo Genshin Impact de afgelopen jaren is geworden.

Met de releasedatum van Tower of Fantasy op 11 augustus, kunnen spelers in een dystopisch nieuw open-wereldavontuur duiken en het zelf ontdekken.

Het blijkt dat, hoewel het nog niet eens gelanceerd is, Tower of Fantasy al een enorm succes is, met meer dan drie miljoen abonnementen voor de officiële lancering.

Volgens het officiële persbericht heeft Tower of Fantasy miljoenen spelers uit de bètatest gehaald en ze teruggelokt naar de geanimeerde wereld met een overvloed aan vooraf bestelde beloningen.

Er staat “Meer dan drie miljoen spelers hebben zich aangemeld voor het spel”, en het huidige totaal is 30.70.356 vooraf geregistreerde gebruikers. Dit aantal neemt voortdurend toe en dat is te zien in website als tegenspeler. De website heeft ook echt ontspannende muziek, dus het is de moeite waard om het zelf te bekijken.

Dit omvat alleen spelers die zich hebben aangemeld voor de mobiele versie via de website van de game, en niet voor spelers die deze op een verlanglijst hebben gezet op platforms zoals Steam of de Epic Games Store. In feite zou het aantal veel hoger kunnen zijn.

READ  Ontvang last-minute cadeaus voor spelers voordat de kerst aanbreekt

Je kunt Tower of Fantasy voorladen vanaf 9 augustus, met servers die officieel op 11 augustus worden geopend. Als je niet tot die tijd kunt wachten, duik dan in Genshin Impact om je open wereld-ellende te verzadigen — vooral omdat er een hele reeks actievolle Genshin Impact-evenementen op de loer liggen aan de horizon.

Written By
More from Max Mcgee
Star Wars: Battlefront 2 crasht op servers, EA belooft de capaciteit te vergroten
Momenteel kun je Star Wars: Battlefront 2 gratis krijgen in de Epic...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *