Het is officieel, Super Nintendo World krijgt een Donkey Kong-uitbreiding

Foto: Universal Studios/Nintendo

Het lijkt erop dat het ergste bewaard is gebleven Tenslotte Bevestigd – Super Nintendo World krijgt een “uitbreiding” met een Donkey Kong-thema en wordt in 2024 geopend.

Volgens een officieel persbericht van Nintendo zullen themaparkgasten in dit nieuwe gebied door de “weelderige” bush kunnen lopen waar Donkey Kong en zijn vrienden wonen. Er zal ook een achtbaan zijn, interactieve ervaringen en veel merchandise en eten.

Dezelfde PR vermeldt hoe het toevoegen van een nieuwe Donkey Kong-regio de grootte van de Super Nintendo World met ongeveer 70% zou vergroten.

Dit is wat Nintendo’s Shigeru Miyamoto te zeggen had over de nieuwe uitbreiding:

“Ik ben erg blij dat ik de wereld van Donkey Kong een realiteit kan maken die de Mario-wereld volgt. Ik kijk ernaar uit om een ​​opwindende Donkey Kong-ervaring te creëren met het geweldige team van Universal. Het zal enige tijd duren om te voltooien, maar het is zal een uniek gebied zijn, niet alleen voor mensen die bekend zijn met Donkey Games Kong, maar voor alle gasten.”

Deze laatste advertentie volgt op Who Acteurs en Super Mario releasedatum onthuld Tijdens de Nintendo Direct van vorige week. Enthousiast over het feit dat Donkey Kong zijn eigen territorium krijgt in Super Nintendo World Japan? Laat hieronder een reactie achter.

READ  Florida overtreft het coronavirus-aantal in New York en registreert 78 doden
Written By
More from Aubrey Mason
Diablo II: Resurrected laat je 20 jaar oude savegames importeren
De sneeuwstorm maakte geen grapje Toen hij zei geribbeld Die nieuwe remastered...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *