‘Het is tijd’ om kinderen weer naar school te krijgen

live news
Een man krijgt op 27 juni een COVID-19-test in zijn auto op een drive-thru-testlocatie in Phoenix. Matt York / AP

Terwijl de gevallen van coronavirus in Arizona blijven toenemen, zegt burgemeester Kate Gallego dat Phoenix geconfronteerd wordt met “een enorm tekort aan testen”.

‘Mensen staan ​​acht uur in de rij in een hete auto terwijl ze pijn hebben, wachtend op een test’, zei ze. ‘We zijn vijf maanden in de Verenigde Staten van Amerika. Mensen die een test willen, hoeven niet zo lang te wachten. “

Gallego zegt dat er behoefte is aan tests met een lage barrière. Ze verzocht de federale regering en de Federal Emergency Management Agency om massale testlocaties in Phoenix, maar dat verzoek werd afgewezen.

“Ik denk dat een teststijging ons kan helpen met een achterstand, en we hebben ook hulp nodig bij het verwerken van die tests. Mensen moeten meer dan een week wachten om resultaten te krijgen. Het is essentiële gezondheidsinformatie die ze nodig hebben om hun dagelijks leven te leiden, zei ze. ‘We hebben onze federale regering nodig om met ons samen te werken. Ik gebruik alle middelen van de stad die we kunnen en test ze. We hebben bibliothecarissen en parkmedewerkers die helpen bij het testen, maar hun kracht en werkzaamheid zouden vergroot kunnen worden als we gespecialiseerde medische experts hadden die op de hoogte zijn van testen. ”

William Haseltine, een voormalig professor aan de Harvard Medical School, beweerde dat Arizona een crisisstandaard toepast, wat betekent: “als je oud bent, word je zonder zorgen naar huis gestuurd en sterf je.”

“Helaas beschikken onze medische professionals niet over de middelen die ze nodig hebben en daarom wordt hen gevraagd moeilijke beslissingen te nemen”, zei Gallego, in antwoord op de opmerkingen van Haseltine. Ze benadrukte dat mensen die in noodsituaties verkeren, zoals een hartaanval, toch naar de eerste hulp moeten gaan en dat ze zorg krijgen.

“Er is de mogelijkheid om voor individuen te zorgen, maar we voldoen niet in alle gevallen aan de zorgstandaard die we willen. We zijn erg gespannen met bedden voor intensieve zorgen ‘, legt ze uit.

Medische professionals zijn uitgeput en vragen om versterking, terwijl ze waarschuwen dat ‘het ergste nog moet komen’, zegt Gallego.

READ  Nieuwe Guilty Gear -Strive- Happy Chaos DLC krijgt nieuwe gameplay-trailer

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *