Het is tijd voor SILive.com om basketbalvelden voor jongeren te fotograferen met onze camera’s: Word abonnee om gratis digitale foto’s te downloaden

We weten hoe enorm jeugdbasketbal is op Staten Island.

Meer dan 5.000 jongens en meisjes sieren elk weekend de banen van de Catholic Youth Organization en andere competities in sportscholen in de hele gemeente.

Als gevolg hiervan zullen onze fotografen in december en januari elk weekend in een aantal van deze sportscholen aanwezig zijn om alle grote shots, grote passes en grote blokken vast te leggen.

Het begint allemaal dit weekend.

Het maakt er allemaal deel van uit SILive.comdekking van de abonnee.

En als de wedstrijden en wedstrijden voorbij zijn, plaatsen onze fotografen een galerij met foto’s (zoals die hierboven) van het evenement dat ze op dezelfde dag of de volgende dag vastleggen.

>> Hoe u zich kunt abonneren op SILive.com voor volledige verslaggeving van voetbalfoto’s van Staten Island. <

U kunt de afbeeldingen echter niet zien of het verhaal lezen, tenzij Ik werd abonnee.

In aanvulling op, SILive.com Biedt een nieuwe functie exclusief voor abonnees: log in, klik op de fotogalerij om te zien of we je favoriete basketballer hebben gefotografeerd en kies Get Photo om gratis foto’s van afdrukkwaliteit te downloaden. Krijg bovendien 50% korting op de aankoop van aan de halsband gerelateerde memorabilia zoals koffiemokken, T-shirts, enz.

Als u abonnee wordt, krijgt u natuurlijk niet alleen Sportverhalen voor abonnees, maar volledige toegang tot alle andere verhalen op de site, die u een heel eind op de hoogte zal houden van wat er rond het eiland gebeurt en nog veel meer. Bovendien kunt u zich nu ook abonneren voordat uw dochter of zoon naar de middelbare school gaat, aangezien al deze verhalen en foto’s alleen beschikbaar zijn voor abonnees.

READ  Shubh Diwali 2022 Afbeeldingen en achtergronden HD Online download: deel wensen, groeten, WhatsApp-berichten, GIF's, sms op Deepavali

>> Hoe u zich kunt abonneren op SILive.com voor volledige verslaggeving van voetbalfoto’s van Staten Island. <

Written By
More from Eda Greene
Mortal Kombat Project Ultimate Revitalized 2.5 beschikbaar om te downloaden
Mortal Kombat-fans, hier is iets voor jullie vandaag. Styx KazikluBey heeft een...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *