Valheim mod converteert het naar Azeroth WoW

We lieten Valheim-spelers delen van World of Warcraft in Viking maken, en nu is iemand de hele map aan het reorganiseren om de MMORPG van Blizzard weer te geven.

Valheim of Warcraft transformeert de overlevingsgame-wereld van Iron Gate in Azeroth, inclusief alle standaardgebieden van WoW 9.0. Outland en Shadowlands ontbreken voorlopig, maar je hebt Eastern Kingdoms, Kalmdor, Azoremith Isle, Northrend, Wondering Isle, Bandaria, Broken Isles en meer. Het totale landoppervlak moest enigszins worden samengedrukt om ze allemaal te passen, maar verder zouden de meeste hoeken van Azeroth intact moeten zijn.

Tijdloos eiland is het startpunt, de Eikthyr-altaren zijn al overal verkrijgbaar om door de plaats te reizen en er zijn routes voor diepe ballonnen, schepen en trams. Om het te installeren, moet u eerst een back-up maken van al uw gegevens en vervolgens Better Continents gebruiken. Van daaruit kun je de wereld erdoor downloaden Nexus mod, En pak het uit waar je Realms Directory zich ook bevindt – standaard is dit AppData / LocalLow / IronGate, dan Valheim, dan Realms – voer dan het spel uit, selecteer VoWAzeroth, en je gaat weg.

Schepper Kromek somt meer open slagvelden op, voegt meer kosmische aspecten toe en bouwt meer Warcraft-achtige dorpen en herkenningspunten om de algehele sfeer te versterken.

Hier is een screenshot van Echo Isles:

Modding begint al een vlucht te nemen in Valheim, aangezien spaarders er een MMO van 1.000 personen van hebben gemaakt, waardoor je op een Lox kunt rijden. Hier is alles aan de horizon via de Valheim Road Map. Pas zoals altijd voorzichtig aan.

READ  Er is een manier om xCloud op Windows 10 te spelen en Xbox-games uit te zenden

{“Scheme”: {“Page”: {“Content”: {“Title”: “Dit Valhaim-amendement converteert dit naar Azeroth Wow”, “Type”: “Publication”, “Category”: “Valheim”}, “User “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” “,” genre “:” Simulatie “,” title “:” Valheim “,” genres “:[“Simulation”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

PlayStation Upgrade nu naar gamestreaming naar 1080p

(Krediet: Sony) Met de PlayStation Now-cloudgamingoptie van Sony kun je eindelijk games...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *