Het lijkt erop dat het openingsweekend van de Super Mario Bros.-film records gaat breken

De Super Mario Bros.-film begon. Een geweldig debuut en het lijkt erop dat het tijdens het paasweekend een record van £ 296 miljoen ($ 368 miljoen) zal opleveren, waarmee het het op een na best scorende internationale debuut voor een animatiefilm aan de binnenlandse kassa is.

volgens Hollywood-verslaggeverDe Mario-film zal naar verwachting 110 miljoen pond ($ 137 miljoen) opbrengen tijdens het driedaagse weekend, waarmee het de op een na meest opbrengende animatiefilm in de VS is na Incredibles 2, met zilver van Finding Dory.

Het is tijd voor een trainingsmontage.

THR meldt dat dit Illumination’s beste debuut ooit is – zowel Minions als Despicable Me verslaand – en het is momenteel de beste openingsfilm van het jaar, en de op een na grootste vijfdaagse lancering aller tijden achter Transformers: Revenge of the Fallen, die ook voor het eerst aan bod. tijdens de paasvakantie.

Je hebt waarschijnlijk al gehoord dat er iets extra’s is aan het einde van de aftiteling van de Super Mario Bros.-film. , maar er zijn eigenlijk twee scènes die zich moeten afspelen tijdens de aftiteling van de film – de ene na de eerste set aftiteling en de andere tegelijkertijd. einde.

Tom schreef in zijn Super Mario Bros. “We hebben een lange weg afgelegd sinds Bowsers korte cameo in Wreck-It Ralph, toen Nintendo beroemde opmerkingen maakte over de juiste manier voor Disney-animators om Bowser te laten zien terwijl hij een kopje thee vasthoudt.”

Illumination’s versie van deze wereld, handgemaakt met een witte handschoen met Miyamoto zelf, zorgt ongetwijfeld voor meer vrijheid – hoewel hij, misschien ongebruikelijk voor Miyamoto, standvastig weigert de theetafel zelf te storen. keer dat Mario filmschermen bereikte. Drie decennia later komt deze film als onderdeel van een heel ander tijdperk voor Mario, zij het met een grappigere Nintendo-mascotte dan ooit. “

READ  De gezamenlijke focus van Gotham Knights resulteerde in het herontwerp van Gotham City

More from Madison Garrett
Sonic en Balan Wonderworld-gamemaker Yuji Naka maakt momenteel smartphonegames
afbeelding: Tweet insluiten Het was een van de meest teleurstellende releases van...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *