Het Lockpicking Mechanics Museum opent op 13 januari op Steam

Cartoon van een ervaren dief met een masker die de deur probeert te openen.

afbeelding: Dim Bulb Games / Kotaku

Bij veel videogames gaat het om lockpicking of het ontgrendelen van minigames. Sommige zijn vervelend, andere zijn onvergetelijk of zelfs leuk. En één game, het meest virtuele museum, heeft al deze minigame-ervaringen gecombineerd in één, waardoor gamers en game-ontwerpers een geweldige manier hebben om opnieuw te ervaren (of te ontdekken) hoe verschillende games deze gemeenschappelijke mechanica hebben aangepakt.

Mechanica Museum: Lockpicking Het staat sinds 2020 op Itch.ioNa de eerste release is de ontwikkelaar, Dim Bulb Games, doorgegaan met het bijwerken van het digitale display, het verbeteren van de beelden en het toevoegen van meer minigames. Sinds het voor het eerst werd uitgebrachten ontgrendel minigames van Wolfenstein, Gothic, Mass Effect Er is meer toegevoegd aan het museum. Het is gemakkelijk het meest uitgebreide digitale museum dat er bestaat, vooral omdat het (voor zover ik weet) het enige is.

direct Mechanica Museum: Lockpicking is aan het zijn Komt naar Steam, compleet met alle updates van vorig jaar. Deze nieuwe versie, uitgebracht op 13 januari, kost $ 10 en bevat enkele nieuwe functies, zoals Steam-prestaties en Steam-leaderboard-ondersteuning. Nu kun je zien wie echt de beste is in het openen van deuren geheugenverlies.

Opgemerkt moet worden dat dit geen eindspel of iets dergelijks is. Dim Bulb Games legt het zelfs uit De primaire doelgroep van dit museum zijn game-ontwikkelaars en andere ontwerpers.

“Als game-ontwerper merk je dat je vaak onderzoek doet naar hoe andere games dingen doen – het is een goede manier om ideeën op te doen, te zien wat werkt en wat niet, en inzicht te krijgen in de ruimte waarin je aan het oplossen bent. problemen,” Dim Bulb Games-ontwerper Johnnemann Nordhagen zei:. “Wat geweldig, dacht ik, als iemand alle referenties voor bepaalde manieren om dingen te doen op één plek zou kunnen verzamelen.”

Hoewel deze kit meer een hulpmiddel is voor game-ontwikkelaars dan een echte game, is het een geweldig idee dat niet alleen erg leuk klinkt om mee te knutselen, maar ook een nuttig doel dient. Naarmate games ouder worden, Het wordt moeilijk om te vinden en te spelenVooral de minder bekende spellen. Dus het creëren van iets dat bepaalde delen van videogames bewaart voor toekomstige ontwerpers en gamers, is een geweldige manier om de geschiedenis te helpen behouden.

En terwijl Nordhagen Games en Dim Bulb begonnen met lockpicking, heeft de ontwerper plannen voor de toekomst om meer virtuele musea te bouwen die zijn gericht op verschillende mechanica van videogames. Persoonlijk wil ik een museum gewijd aan voorraadbeheer. En als dit gebeurt, is het beter om een Resident Evil 4 Een gedeelte met de status van de bijlagen die absoluut perfect is voor dat spel.

READ  Breath of the Wild 2 zou eerder worden vrijgegeven dan we dachten
Written By
More from Aubrey Mason
RBI Baseball 21 keert in maart terug naar Xbox, PlayStation en Switch
RBI-honkbal 21 Misschien niet De Alleen gelicentieerde optie voor Major League Baseball...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *