Phasmophobia-update voegt een nieuw prioriteitssysteem voor beeldgidsen toe

De feestelijke attributen van Phasmophobia zijn misschien net weggevaagd in de nieuwste update van de spookgame, maar er zijn nog steeds nieuwe functies en veranderingen om uit te checken als we dit nieuwe jaar ingaan. Kinetic Games heeft zojuist een nieuwe update uitgebracht die nogal wat veranderingen en fixes aan de gameplay toevoegt, waaronder een nieuwe functie die het hoofdgidstype sorteert op wat erin is vastgelegd.

In de huidige Phasmophobia-patch – getiteld “v0.5.1.1 update” – is er een nieuwe functie die een “prioriteitsysteem voor het detecteren van afbeeldingsbewijs” toevoegt. Dit rangschikt de inhoud van de afbeeldingsdirectory in de volgende volgorde van prioriteit, die van boven naar beneden gaat: geest, botten, vingerafdrukken, voetafdrukken, lijk, interacties, vervloekte items en vuil water.

Het mooie hiervan, zo lijkt het, is dat je de belangrijkste onderwerpen in je opnamen moet vinden die nu nauwkeuriger worden geïdentificeerd en gefactureerd. Aangezien fotogidsen in-game geldbeloningen geven en sterbeoordelingen variëren afhankelijk van wat je hebt vastgelegd, kan deze wijziging erg handig zijn om de hele monteur te vereenvoudigen. Als je bijvoorbeeld een foto van een geest maakt die ook een foto is van de interactie, zal de game het feit dat het een foto van een geest was nu waarderen als een van de (lagere) interactie.

Elders voegt de patch een paar andere handige gameplay-tweaks toe, waarvan sommige betrekking hebben op het nieuwe systeem en helpen om dat in evenwicht te brengen. De aantekeningen leggen uit dat “je niet langer meerdere foto’s van een geest kunt maken – in plaats daarvan zal het zoeken naar verschillende aanwijzingen in de foto”, terwijl het maken van foto’s van geesten nu veel gemakkelijker is, vooral wanneer de geest gedeeltelijk verborgen is. Het verpletterende geluid van de lamp is nu ook verlaagd – tot grote vreugde van sommige fans op de subreddit, die ik heb hem gevonden Het engste deel van het spel – en nu heeft Mimic geen dubbele kans om te verschijnen.

READ  The Witcher III Wild Hunt Volledige versie Gratis downloadgames voor pc

Als je op zoek bent naar de volledige lijst met wijzigingen en de nieuwste reeks bugfixes wilt zien, ga dan naar Patch-opmerkingen op Steam. Als je op zoek bent naar meer geweldige horrorspellen, weet je waar je moet klikken.

Written By
More from Max Mcgee
Nieuwe Wereld verloor meer dan 500.000 spelers in één maand
De MMO New World van Amazon Game Studios heeft sinds de lancering...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *