Het meest “beschamende” kenmerk van de League of Legends-client is dat spelers een volledige revisie eisen

Het meest “beschamende” kenmerk van de League of Legends-client is dat spelers een volledige revisie eisen

Spelers van League of Legends hebben kritiek geuit op de functie na de wedstrijd van de klant, noemen de toevoeging “beschamend” en eisen een revisie.

Het is geen geheim dat League of Legends-spelers niet erg fan zijn van de gameclient. Sinds het lang geleden werd vernieuwd, hebben spelers problemen gehad met verschillende bugs en glitches waar de client last van had. Riot heeft stappen ondernomen om spelers tevreden te stellen door de client in de loop van de tijd langzaam bij te werken en te patchen, maar die wijzigingen zijn voorlopig mogelijk uitgesteld.

Artikel gaat verder na advertentie

Vaak slaagt de klant er niet in bepaalde aspecten te laden of is hij ongelooflijk traag in het ophalen van statistieken uit wedstrijden. Soms kan dit ertoe leiden dat spelers worden ontslagen zonder het hen te vertellen, of dat lobby’s volledig worden geëlimineerd en hen worden gedwongen de lobby’s opnieuw te configureren. Al deze problemen samen zijn frustrerend voor de spelersbasis, die verbeteringen willen zien.

In het bijzonder beschreven spelers de minion-functie als “beschamend”, waarbij sommigen wilden dat deze volledig uit de minion werd verwijderd.

Artikel gaat verder na advertentie

LoL-spelers hebben een probleem ondervonden met de functie “Wachten op statistieken overslaan” in de client, waarmee spelers statistieken kunnen overslaan die mogelijk in de lobby aan het einde van de wedstrijd verschijnen. Hierdoor worden ze naar de hoofdklant gestuurd, waardoor ze gedwongen worden opnieuw een nieuwe lobby te creëren.

Spelers hadden echter kritiek op deze functie en klaagden dat de klant zonder deze functie beter af zou zijn.

‘Stop gewoon met deze fantasie en laat hem in ieder geval de botten dragen. Misschien zou dat helpen. Al die zwaardere lasten terwijl hij nauwelijks in staat is de dingen te doen die hij van plan is te doen.’ leest een ander.

Artikel gaat verder na advertentie

Anderen waren het erover eens dat de functie enigszins overbodig leek. “Ik vind de knop sowieso redelijk nutteloos, als je toch nog een spel wilt spelen. Als je op Skip Waiting for Stats drukt, kun je niet wachten tot die statistieken zijn geladen. Het is frustrerend, maar ik ben gewend om te wachten 10 Tot 20 seconden na de wedstrijd om statistieken te krijgen. Een ander betoogde.

Helaas is het onzeker of Riot deze problemen zal proberen aan te pakken of op te lossen, vooral in de aanloop naar volgend seizoen.

Artikel gaat verder na advertentie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *