De wereldkampioen van League of Legends beweert dat hij niet de skin kan krijgen die hij wil

De wereldkampioen van League of Legends beweert dat hij niet de skin kan krijgen die hij wil

Terwijl de zon ondergaat boven Busan Liga van wereldlegendes 2023 Het eindigt met een snelle overwinning in T1, en alles lijkt enigszins in orde met de wereld. Ondanks zijn inspirerende zoektocht naar glorie onthulde T1-supporter Ryu ‘Keria’ Min-seok echter dat hij zijn overwinning helaas niet kan vieren met de heldenlook die hij echt wil.

Voor degenen onder jullie die League of Legends nog niet eerder hebben gespeeld: de winnaars van het eerste MOBA-toernooi krijgen de kans om een ​​kampioen te kiezen waarvoor ze een skin willen – met name de kampioen tegen wie ze tijdens het toernooi hebben gespeeld. Riot Games werkt vervolgens met hen samen om een ​​speciale skin voor het team te maken, die het volgende seizoen wordt uitgebracht.

Kiriya verklaarde echter dat hij een kijkje wilde nemen in ieders favoriete, door de regenboog geobsedeerde tovenaar, Lux – de held die hij is. Dat deed hij niet Speel tijdens de World Series 2023. In de post-game uitzending vanaf de T1-balie, vertaald door The Amazing Ashley KangKiriya zegt dat hij “alleen maar aan het maken van Lux-huid dacht.

“Ik heb nooit aan een andere huid gedacht. Dus ging ik naar een Riot-bijeenkomst en bracht het grootste deel van mijn tijd door met praten over Lux… Ik vroeg hen om het mooi te maken, en ze zeiden dat ze Bard ook mooi konden maken. En ik fronste alleen maar. .

In een aparte stream (vertaald door u/controverse0 op RedditCollega-robot Lee ‘Gumayusi’ Min-hyung beweert dat Kiriya “erg verdrietig lijkt omdat er geen opties zijn die hij leuk vindt en hij moet kiezen tussen Bard en Renata.

READ  Call of Duty: Warzone kan niet meer kaarten hebben omdat de installatiegroottes "f**king crazy" zijn

“Kiriya hield oorspronkelijk het meest van Thresh en Lux, en hij leek echt het uiterlijk van Lux te willen. Als we naar de blauwe kant waren gegaan, hadden we misschien ooit voor Kaitlyn Lux gekozen, maar we stonden drie wedstrijden op rij aan de rode kant en wonnen 3-0.

PCGamesN heeft contact opgenomen met Riot Games voor een reactie en zal dit artikel bijwerken zodra we meer weten.

Als iemand die Keria vorig jaar heeft zien uiteenvallen toen DRX het WK hees, hoop ik echt dat Riot Keria zijn Lux-skin laat krijgen – en het is veilig om te zeggen dat hij die krijgt. Bovendien zou ik, als belangrijkste ondersteuning, deze skin zeker willen spelen.

Mijn partner en ik keken naar Worlds live in een bioscoop in mijn rivaliserende stad Edinburgh, en liepen geïnspireerd weg. Ik wil mijn best doen, ik wil beter worden als assistent – en de manier waarop Kyria speelt heeft dat geïnspireerd. Als iemand die veel Lux speelt, zou ik graag een T1 Lux-skin willen hebben. Natuurlijk, misschien egoïstisch, maar ik wil de speler eren die me de boost gaf die ik nodig had.

Als Worlds ook die vonk weer aanwakkert, bekijk dan onze LoL-tierlijst, zodat je weet welke kampioenen in de Rift zullen strijden. Als alternatief, als je van skins houdt zoals ik, hebben we een overzicht van de huidige League of Legends Mythic-winkel – geloof me als ik zeg dat de Senna-chroma de moeite waard is.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *