Het meest geliefde en gehate videogamekarakter ter wereld, Striped

Het meest geliefde en gehate videogamekarakter ter wereld, Striped

Met behulp van een AI-tool voor sentimentanalyse die positiviteit en negativiteit identificeert, werden de tweets van de wetenschapper verwerkt en de gegevens geëxtraheerd. Het resultaat: mensen hebben een uitgesproken mening over videogames en eerlijk gezegd begrijpen we waarom.

Mensen houden van spelletjes! Ze zijn de beste en miljarden spelen ze nu terwijl je dit leest. Liberty Games heeft de meest geliefde en gehate games per land geïdentificeerd en in kaart gebracht na analyse van meer dan 50 verschillende titels.

Karakters

ik wil meer

Het is niet verwonderlijk dat Mario het populairste personage ter wereld is. Wat ons verbijstert, is dat veel andere niet-Nintendo-personages slapend zijn en al jaren geen games meer hebben gespeeld – Ezio uit de tientallen jaren oude Assassin’s Creed-games, Rayman is tien jaar geleden niet de ster van zijn gelijknamige franchise, hetzelfde met ‘Mega Man’ en ‘Spyro the Dragon’ (waar we van houden) bestaat al heel lang niet meer.

Is het gebruikelijk dat Amerikanen dol zijn op Sam Fisher (uit Tom Clancy’s Splinter Cell), een Amerikaanse overheidsagent en spion die tien jaar geleden voor het laatst in een videogame speelde? En wanneer was de laatste keer dat Pac-Man populair was – de jaren tachtig? Veel hiervan zijn logisch (Mario, Pikachu, Yoshi, etc.) maar de liefde van Frankrijk voor de sidekick van “Portal 2” is best grappig voor ons. Ga naar Frankrijk!

Misschien houden mensen echt van deze oude IP-adressen. Iemand zegt tegen Sony dat ze zo snel mogelijk een nieuwe “Uncharted”-game moeten maken met Nathan Drake.

Klik op de foto’s om ze te vergroten

Het meest geliefde videogamekarakter

Meest gehate

Tom Nook is de eigenaar van elke Animal Crossing, dus het is logisch dat Amerikanen de eigenaren zouden haten. Massamoordenaars Joel Miller uit The Last of Us en Trevor Phillips uit GTA V zijn zo gehaat. Duke Nukem en Sephiroth (uit “Final Fantasy”) Het is heel gemakkelijk om de personages te haten.

READ  De nieuwe update-update voor The Witcher 3 Next-Gen gaat vandaag live; Grootte detectie

Maar wie heeft er een hekel aan Kirby, Luigi en Zelda? Wat hebben ze iemand aangedaan?

Het meest gehate videogamekarakter

MLM

ik wil meer

We gaan ervan uit dat “Spyro” voorop loopt, omdat de tweet zijn beide old-school PlayStation 1-platformgames koppelt aan de “Skylanders”-franchise, waardoor zijn aantal een soort van boost krijgt ten opzichte van deze andere, meer recente en energieke franchises.

Meest geliefde videogamefranchise

Meest geliefde videogamefranchise

Meest gehate

Games met roofzuchtige microtransacties – zoals ‘NBA 2K’, ‘FIFA’, ‘Battlefield’ en ‘Halo’ – worden het meest gehaat, en het helpt niet dat recente ‘Battlefield’-games buggy, belemmerend en verwarrend zijn.

Dark Souls wordt waarschijnlijk gehaat vanwege zijn moeilijkheidsgraad en zijn schare fans, dus het grootste deel van deze lijst is volkomen logisch.

De meest gehate videogamefranchise

Hier is een mooie afbeelding van ’s werelds best verkochte videogame.

via Liberty Games VK.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *