OPSC-assistent. Regisseur Interview Datum 2023 Release @ opsc.gov.in: DV-schema downloaden

OPSC-assistent.  Regisseur Interview Datum 2023 Release @ opsc.gov.in: DV-schema downloaden

Odisha PSC heeft op haar officiële website – opsc.gov.in – een melding geplaatst over het documentverificatie-/interviewschema voor de functie van adjunct-directeur in het OSES-kader. Download hier de pdf.OPSC Assistent-directeur Interviewschema 2023 Download

OPSC Assistent-directeur Interviewschema 2023 Downloaden: Odisha Public Service Commission (OPSC) heeft een bericht gepubliceerd over documentverificatie/interviewschema voor de functie van adjunct-directeur in OS&ES-kader. Elke commissie is aangesteld om documentverificatie uit te voeren en komt overeen met de bovenstaande functies van Vanaf 19 april 2023. Alle kandidaten die in aanmerking komen voor de documentverificatie-/interviewronde voor de bovenstaande functies, kunnen het gedetailleerde interviewschema downloaden op hun officiële website: opsc.gov.in.

Volgens de korte kennisgeving zal de documentverificatie / het interview van voorlopig in aanmerking komende kandidaten worden gehouden op 19/20 april 2023. Kandidaten moeten eerst de documentverificatieronde bijwonen vóór de interviewsessie volgens het schema dat beschikbaar is op de officiële website.

Documentcontrole wordt uitgevoerd van 09:00 uur en 13:00 uur, terwijl het interview wordt gehouden van 10:30 uur en 14:45 uur. Kandidaten kunnen hun nummergewijs schema voor documentcontrole/interviewronde controleren.

Kandidaten moeten de basisdocumenten indienen, inclusief de papieren versie van het online sollicitatieformulier, samen met drie foto’s en documenten in paspoortformaat, zoals vermeld in de kennisgeving.

U kunt het OPSC Assistant Director Interview Schedule 2023 downloaden van de officiële website door de onderstaande stappen te volgen.

Downloadproces: interviewschema voor OPSC-assistent-directeur 2023

  1. Bezoek de officiële website van Odisha Public Service Commission ie http://www.opsc.gov.in/
  2. Ga naar het gedeelte Wat is er nieuw op de startpagina van de site.
  3. Klik op de link Documentverificatie en VVTest-testmelding – Werving voor posities van assistent-directeuren in OS&ES-personeel (adv. nr. 05 voor 2021-22) op de startpagina.
  4. Je krijgt het pdf-bestand van het gewenste rooster in een nieuw venster.
  5. Download en bewaar het voor toekomstig gebruik.
READ  Adebutu's 35 is niet genoeg in verlies voor Mobile

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *