Het nieuwe Assassin’s Creed-rapport bevat zowel goed als slecht nieuws

Het nieuwe Assassin’s Creed-rapport bevat zowel goed als slecht nieuws

Nieuw verslag op Doctrine moordenaar De franchise heeft voornamelijk slecht nieuws, maar er is ook goed nieuws voor fans van de Ubisoft-serie. De grootste informatie in het rapport over Assassins Creed MirageNieuw volgend jaar Doctrine moordenaar De game staat voorlopig gepland voor een “2023” -release. Het rapport beweert dat de game specifiek ergens in augustus volgend jaar zal worden uitgebracht. Welke dag precies is echter niet onthuld. Dit is op zichzelf geen slecht nieuws, maar de context die ermee gepaard gaat wel.

Volgens het rapport zou het eerder dit jaar worden gelanceerd, maar werd het intern uitgesteld voor wat de tweede keer zou moeten zijn. Het is duidelijk dat de twee interne vertragingen niet het grootste teken zijn. Het rapport merkt ook op dat de crossover-aard van het spel – of, met andere woorden, de technische beperkingen van hardware van de laatste generatie – enkele problemen kan veroorzaken.

Bovendien beweert het rapport dat een ander spel in de serie onder de codenaam Project Red ontwikkelingsproblemen heeft. Op dit moment zou hij mikken op een release in 2024, maar deze problemen kunnen het uitstellen tot 2025.

De laatst genoemde game is waar het goede nieuws om de hoek komt kijken. Er lijkt een derde game in ontwikkeling te zijn onder de codenaam Project Hexe, waarvan wordt gezegd dat het streeft naar een release in 2026. En in tegenstelling tot Project Red kan het die datum daadwerkelijk bereiken, aangezien de ontwikkeling goed lijkt te gaan. Volgens het rapport ontving de game “overweldigende positieve feedback tijdens de proof-of-concept-fasen en zou de volledige productie binnenkort kunnen beginnen”.

READ  De Minecraft Deluxe Collection is nu beschikbaar op de Nintendo Switch

Al deze informatie komt door binnen spelenMeer specifiek via Tom Henderson, een zeer betrouwbare leker in de branche. Dit betekent niet dat alle informatie juist is. En zelfs als dit allemaal klopt, kan dit in de loop van de tijd veranderen omdat er veel dingen moeten worden gedaan. Het punt is echter dat de bron goed is.

Wat Ubisoft zelf betreft, er is geen commentaar gegeven op dit rapport en de speculaties die het opleverde. Als dit verandert, zullen we het verhaal dienovereenkomstig bijwerken. Laat in de tussentijd gerust een reactie achter om ons te laten weten wat je ervan vindt. Ben je enthousiast voor Assassins Creed Mirage?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *