Android-beveiligingsupdate oktober 2022 wordt nu uitgerold

Android-beveiligingsupdate oktober 2022 wordt nu uitgerold

Gebruikers van Google Pixel-smartphones kunnen de beveiligingsupdate van oktober 2022 nu downloaden. Dit betekent dat de digitale beveiliging is bijgewerkt en een aantal zaken zijn opgelost.

De beveiligingsupdate van oktober 2022 is nu beschikbaar

Lees verder na de aankondiging.

vooruitgang elke maand De Google Het zijn smartphonegebruikers voor een beveiligingsupdate. De patch van oktober 2022 is onlangs beschikbaar gekomen. De update verhelpt enkele problemen Android-smartphones Evenement. Er zijn oplossingen voor audio, internet en meerdere storingen.

Zoals gebruikelijk krijgen de Pixel-smartphones van Google voorrang. De patch wordt uitgebracht voor werkende telefoons Android 13.

De oktober-update kan worden gedownload van:

Voor de laatste twee smartphones is dit de laatste beveiligingspatch. Als je een Google Pixel 4 of 4 XL hebt, is het tijd voor een nieuwe smartphone. Gelukkig kondigt de fabrikant deze week een reeks nieuwe Pixel-smartphones aan: Pixel 7 En de Pixel 7 Pro. houdt van robot planeet Blijf dus op de hoogte van al het nieuws.

Verbeteringen in beveiligingsupdates

Naast het verbeteren van je digitale veiligheid, komt er bij een beveiligingsupdate een nummer Bugfixes. Zo hadden oudere Pixel-smartphones soms last van geluidsstoringen bij het gebruik van bedrade koptelefoons. Daarnaast kunnen gebruikers het volume niet meer aanpassen vanaf hun mediaspeler. Beide problemen zijn nu opgelost.

Andere problemen zijn onder meer crashes bij het verbinden met een VPN of het afspelen van muziek van lokale opslag. Ook werden beschikbare wifi-netwerken of snelle instellingen niet altijd weergegeven en waren niet alle tools beschikbaar. Deze bugs zijn verholpen in de beveiligingsupdate van oktober 2022.

Beveiligingsupdate op je smartphone

Als je een van de eerder genoemde Pixel-smartphones hebt, kun je de update binnenkort verwachten. Je krijgt dan een melding op je smartphone dat de patch klaar is. Heb je een smartphone van een andere fabrikant, dan is het afwachten.

Ook andere smartphonemerken hebben tijd nodig om de update in hun toestellen te verwerken. Samsunggebruikers s 22De serie is al klaar voor de One UI oktober-update. houdt van robot planeet Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en wanneer u uw beveiligingsupdate kunt verwachten.

Meer Android-nieuws:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *