Het nieuwe kunstconcept van Dragon Age 4 verwijst naar de comeback van Grey Wardens

Age of Dragon! Een nieuw deel van het Dragon Age 4-concept is gedeeld door een grote ontwikkelaar en markeert de terugkeer van een frequente groep krijgers uit de hele RPG-serie.

Dragon Age 4 uitvoerend producent Christian Daily onthulde de kunst op Twitter, tagde creatief directeur Matthew Goldman en vroeg: “Is dit de juiste hoeveelheid spits en grijs?” Goldman reageerde door “alle goede dingen” te zeggen. De foto toont Grey Warden, geheel grijs en goud, staande voor de systeeminsignes die over enkele bergen zijn gegraveerd, en het Dragon Age-embleem bovenaan.

De Wardens speelden een grote rol in Dragon Age: Origins, als het arrangement waar je aan meedoet aan het begin van het spel. Vervolgens gaan ze verder met een Dragon Age 2-backend-functie, voordat ze op de juiste manier verschijnen in Dragon Age: Inquisition, waar je ze tijdens een missie bevecht. Aan het einde van de belegering van Adamant Castle kun je de verspreide en aanvallende Thedas Rangers in bondgenoten veranderen of ze terugbrengen naar Weisshaupt. Als we naar deze kunst kijken, zullen we waarschijnlijk weer centraal staan ​​in het volgende Dragon Age-vervolg.

Hier is het stuk in al zijn glorie:

We kregen eind vorig jaar een korte trailer voor de komende game en in een rapport uit februari stond dat het voornamelijk een singleplayer-ervaring zou zijn. Net als Mass Effect 5 zijn we niet de wijste van welke soort Dragon Age 4-releasedatum dan ook, maar als we het weten, weet je het.

{“Scheme”: {“Page”: {“Content”: {“Title”: “Artistieke tips voor een nieuw Dragon Age 4-concept in Gray Wardens Return”, “type”: “post”, “category”: “dragon -age -4 “},” user “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” Electronic Arts “,” genre “:” RPG “,” title “:” Dragon Age 4 ” , “Genres:[“RPG”]}}}}

READ  Fortnite gaat offline voorafgaand aan seizoen 5, dat vanavond laat begint
Written By
More from Max Mcgee

Pas op: als je dit Warzone-accessoire draagt, kun je vermoord worden

Een nieuw Call of Duty: Warzone bug verandert een van de coolste...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *