PlayStation Plus onthult een gratis bonusspel voor mei 2021

In mei 2021 hebben de meeste PlayStation Plus-abonnees van de PS4 en PS5 drie games. Een van deze spellen is Diep gestrand, anders puin, En een ander is Battlefield V. Voor de overgrote meerderheid van PS Plus-abonnees zijn dit de enige gratis games die volgende maand verschijnen. Voor Lucky Slip is er echter een vierde extra gratis spel. Meer specifiek, als je in Spanje bent, heb je volgende maand, op 4 mei, alle drie deze spellen, plus een extra gratis spel, hoewel dit niet zo belangrijk is. Het PlayStation Plus-aanbod is meestal consistent in de meeste regio’s, maar af en toe krijgen abonnees in Japan, delen van Europa en meer verschillende squadrons. Mei 2021 is een van deze maanden.

Om welke reden dan ook, PlayStation Plus-abonnees in Spanje krijgen al deze games plus En wint, Die in januari werd uitgebracht. De game is ontwikkeld en gepubliceerd door Gammera Nest SL en kost meestal $ 10, wat extra besparingen betekent voor abonnees in Spanje.

Volgens Metacritic mist de rest van de wereld echter niet veel. De game heeft slechts twee recensies op de site. Samen geven ze het spel een geweldige 20 scores.

“Waves Out! Is here! Het ongebreidelde magnetische spel waardoor je om meer wilt vragen”, luidt de officiële rechtbank van het spel. “Je bestuurt Magnetin, de dappere kleine metalen vriend met magnetische krachten. Met zijn hulp kun je ballen van jouw kleur naar de doelpalen lokken, zodat je punten aan het scorebord kunt toevoegen. Daag een speler opnieuw uit of probeer je vaardigheden uit. in de demo-tijd! Gebruik je magnetische krachten verstandig om te winnen, “En vergeet niet de speciale krachten die in de arena verschijnen! Ontgrendel trofeeën en verdien alle high-score sterren!

READ  Google biedt Chrome-gebruikers een gemakkelijkere manier om informatie op verschillende apparaten te synchroniseren

Zoals opgemerkt, is het onduidelijk waarom dit spel alleen wordt toegekend aan Spaanse abonnees. Als Sony hier echter een verklaring voor geeft, zullen we ervoor zorgen dat het verhaal dienovereenkomstig wordt bijgewerkt. In de tussentijd, voor meer dekking over alles wat met PS4 te maken heeft, klik op Hier Of bekijk snel de gerelateerde links hieronder:

Written By
More from Lesley Curry

Trailer: Warner Bros. Games onthult Gotham Knights

Vandaag heeft Warner Bros. Games Montréal een nieuwe Batman-game onthuld tijdens de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *