Het nieuwe WoW-bordspel is gelanceerd op Kickstarter

Misschien krijg je een andere manier om World of Warcraft te spelen in de vorm van een tafelblad. Blizzard werkt samen met bordspelmaker Game Vaults om World of Warcraft te lanceren Kickstarter.

Het spel is eenvoudig. De eerste speler wordt The Vaulter genoemd en neemt de leiding over vier speelstukken, terwijl de twee spelers 20 stukken besturen als The Blocker. Als The Vaulter vijf van de 20 stukken crasht, winnen ze. Als The Blocker vier van je stukken omringt, win je als je niet kunt bewegen of springen naar een aangrenzende vrije ruimte.

Game Vaults worden geleverd met een speelgebied dat meer dan tien centimeter hoog is vanaf het tafelblad, en sommige landingsplaatsen voor het spel bereiken acht centimeter in aangewezen gebieden, zodat je iets hebt om over na te denken als je je tegenstander probeert te verslaan. Daarnaast vormen zeven speciale speelruimtes in totaal 25 speelbare slots op het speeloppervlak van de Game Vault.

Als je meer informatie wilt over het spelen van het bordspel, kun je onderstaande video bekijken:

Game Vaults: World of Warcraft heeft momenteel drie niveaus die je kunt spelen: een basiseditie die wordt geleverd met de essentie, een beperkte editie met maximaal 1.000 sets met een basiseditie en een pre-productie gerandomiseerde versie van een deel van het spel , en een Onyx-editie die wordt geleverd met een Black-coated Core-gameset om de zaken ingewikkelder te maken. Je krijgt ook 20 extra gruwelminiaturen.

YouTube-thumbnail

Asymmetrisch Backgammon wordt ook geleverd met een groot aantal prachtig ontworpen wezens en personages die je zult leren kennen. Kickstart eindigt op 27 juli 2021, dus je hebt meer dan een maand om te beloven als je wilt.

READ  Het computerspel 'Exhausted Man' tilt vermoeidheid naar een hoger niveau

Als u op zoek bent naar meer bestanden Beste Kickstarter-game– Je weet waar je moet klikken.

{“plan”: {“page: {“content”: {“title: “nieuwe WoW-bordspel wordt gelanceerd op Kickstarter”, “type”: “news”, “category”: “world-of-warcraft”} , ” user”: {“loginstatus”: false}, “game”: {“publisher”: “Blizzard Entertainment”, “genre”: “MMO”, “title”: “World of Warcraft”, “genres”:[“MMO”,”RPG”,”Subscription”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *