Gotham Knights-ontwikkelaar begint blijkbaar te werken aan een gloednieuwe AAA-game

Het lijkt erop dat WB Montreal zich klaarmaakt om aan een gloednieuw AAA-spel te gaan werken, volgens recent gepubliceerde vacatures.

Ontwikkelaar Gotham Knights is momenteel bezig met het afronden van de coöp-actiegame Batman, maar computer spelletjes Hij heeft een lijst met banen ontdekt die ons een idee kunnen geven van wat ze hierna gaan doen.

Lijst om te krijgen Senior Game/Animator Programmer Uitgelicht op WB Games Montreal Ze zegt dat ze op zoek is naar getalenteerde individuen “om samen te werken met het game-ontwikkelingsteam dat verantwoordelijk is voor een nieuw IP-adres, AAA-adres.” De rol van de succesvolle kandidaat omvat het optimaliseren van “cross-platform gameplay-systemen” en “NPC-gedrag”, naast andere verantwoordelijkheden zoals het afstemmen van ragdolls.

Zoals opgemerkt door PCGamesN, staat op de website van de studio dat WB Games Montreal “gefocust is op het ontwikkelen van games die het DC-universum uitbreiden naar de interactieve ruimte.” Hoewel dit nieuwe IP’s niet volledig uitsluit, zou het een grote verandering zijn voor studio om naar een nieuw AAA IP te springen, zoals de vacature suggereert.

Het gerucht ging al lang dat de studio aan een Superman-game werkte, waarbij kunst van de geannuleerde game in april 2020 online lekte. Deze lijst geeft aan dat WB Montreal deze oude wond in de nabije toekomst mogelijk niet opnieuw zal openen. zou zomaar een nieuw DC-gameproject kunnen zijn buiten het Batman-universum.

Hoe dan ook, we krijgen de Gotham Knights voor op de nieuwe AAA IP. De wedstrijd werd in maart van dit jaar uitgesteld van 2021 “om de spelers de best mogelijke ervaring te bieden”. Gotham Knights wordt nu gelanceerd in 2022.

READ  SpaceX's Crew Dragon-capsule voor de volgende lancering van NASA-astronauten arriveert in Florida

Jordan Ullman is een freelance schrijver voor IGN. Volg hem op Twitter.

Written By
More from Lesley Curry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *