Valorant Patch Notes – Update 7.08 voegt de broodnodige rookveranderingen toe

Valorant Patch Notes – Update 7.08 voegt de broodnodige rookveranderingen toe

Als Astra-speler kijk ik graag naar mijn vijanden die aarzelend de glinsterende paarse nevel binnenstappen, met hun wapens in de aanslag, doodsbang dat elke verkeerde beweging ertoe zal leiden dat ze hun hoofd verliezen. Dit gevoel van macht is prettig als je roker bent, maar niet zo erg als je er de ontvangende kant van bent. Met de laatste ronde van Valiante patch-opmerkingenHet volgen van rook en de timers ervan is echter veel eenvoudiger geworden.

Als voormalig hoofdwaarnemer bij moedigIk weet hoe krachtig een goed geplaatste rook kan zijn, vooral midden in een wedstrijd, wanneer niemand kijkt naar het exacte tijdstip waarop de rook is geplaatst. Hoewel je de timer aan het begin van een wedstrijd kunt aftellen, is het moeilijk om bij te houden wanneer de rook is opgetrokken in een FPS-game – vooral als de kogels onvermijdelijk beginnen te vliegen.

Er zijn nu echter nieuwe beelden en audiofragmenten die worden afgespeeld voordat de rook is verdwenen. Astra-, Brimstone- en Omen-rookproducten zullen nu 1,5 seconde lang glinsterende lichtdeeltjes zien verschijnen voordat ze voorgoed verdwijnen, vergezeld van een geweldig geluid, dat je in de onderstaande video kunt horen.

Vanaf nu wordt het opsporen van de rook veel gemakkelijker en kunt u beter geïnformeerde infusies maken – wachten en bidden is niet meer nodig.

Andere veranderingen zijn relatief klein, maar omvatten een uitbreiding van de agentenbalk in Agent Select om nieuwe toevoegingen aan de steeds groter wordende selectie van het spel mogelijk te maken, evenals een eenvoudiger selectiesysteem voor level caps en spelerskaarten. Hoe ze er allebei uitzien, kun je zien in de onderstaande afbeelding.

READ  Klonoa Phantasy Reverie-serie is al te koop voor een geweldige korting

Een infographic die laat zien hoe de rook van Valorant eruit ziet voordat deze verdwijnt, evenals het nieuwe Operator-selectiescherm en winkelwijzigingen

Valiant-patch 7.08

Hieronder staan ​​de Valorant-patchopmerkingen voor update 7.08, waarbij de bugfixes zijn weggelaten. Die kun je controleren hier.

Algemene updates

 • We hebben een kleine aanpassing gemaakt in de rijen met agenten die je onderaan het scherm kunt selecteren om ruimte te maken voor toekomstige agenten.

Proxy-updates

Visuele update voor rook

 • Sommige meesterrokers kunnen het speelveld voor langere tijd manipuleren en wij vinden het belangrijk om op dat moment de juiste beslissingen te kunnen nemen. We hebben audio- en visuele signalen toegevoegd aan het einde van onze langdurige rook, zodat je een waarschuwing krijgt als de rook verdwenen is.
 • De rook activeert 1,5 seconde voor aankomst een audio- en visueel signaal
  Vervagen. Rook is beïnvloed door de volgende middelen:
 • Geluiden van vaardighedenuitrusting zijn niet langer hoorbaar voor je bondgenoten.
  • Voorheen hoorden bondgenoten in uw omgeving het geluid van uw vaardigheden die werden uitgerust als bepaalde agenten. Het horen van dit geluid was niet consistent met het uitrusten van wapens, die stil zijn voor bondgenoten, wat leidde tot verwarring over de vraag of vijanden deze geluiden konden horen. Hopelijk zal deze verandering de regels rond wapenuitrusting en audiomogelijkheden consistenter maken en maken wat vijanden kunnen horen gemakkelijker te leren en te begrijpen.

Updates van de premier

Wijzigingen in de wachtrij voor Premier Qualifier-toernooien

 • De wachttijd voor het kwalificatietoernooi bedraagt ​​nu slechts 15 minuten in plaats van 1 uur. Als u niet in de rij staat en binnen de periode van 15 minuten in de rij blijft staan, kan uw team niet aan het toernooi deelnemen.
 • Aan het einde van de wachtperiode worden alle teams die nog op de wachtlijst staan ​​gelijktijdig aan elkaar gekoppeld binnen gelijk verdeelde haakjes, gerangschikt op basis van verschillende punten.
 • Deze verandering zorgt ervoor dat het hebben van een beter record in het reguliere seizoen je een hogere plaatsing in je toernooi oplevert.
READ  Doom Eternal ray tracing en DLSS zijn mogelijk niet compatibel met de nieuwste Nvidia-stuurprogramma's

Updates opslaan

 • De gebruikersinterface van je niveaugrenzen en spelerskaartenset wordt geüpgraded! Je kunt nu niveaugrenzen en spelerskaarten zoeken, navigeren en uitrusten met behulp van onze raster-UI.

Als je op mij lijkt, moet je spelerskaart overeenkomen met je Valorant-decks, dus dit zal de zaken verbeteren veel Makkelijker. Als je niet op een vreemde manier geobsedeerd bent door kleurcoördinatie, raad ik je aan je energie te richten op het trekken van de aandacht met het beste draadkruis in Valorant – ik denk dat het een beetje nuttiger is dan ervoor te zorgen dat al je oppervlakken bij elkaar passen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *