Het open-wereld RPG-project van Square Enix heet nu Forspoken en komt volgend jaar op pc uit

Square Enix Presents bevatte vandaag voornamelijk wat de uitgever eerder had aangekondigd – inclusief het nieuwe Life is Strange-spel, True Colors – maar Square heeft aan het einde nog een verrassing. Dit is een nieuwe teaser voor het mysterieuze Athena Project, dat nu de definitieve titel heeft gekregen.

Forspoken is een open-wereldverhaal en RPG met Ella Balinska als hoofdpersoon, Frey. De nieuwe trailer laat nog steeds heel weinig zien, maar je zult door uitgestrekte wildernis rennen met een groot aantal acrobatische vaardigheden. Je vecht ook tegen magische beesten en monsters met je eigen mystieke krachten.

In een verhalende scène zien we Fry zijn toevlucht zoeken in een verwoest gebouw tegen een gigantisch monster, en ze vraagt: “Is dit een dwaze draak?” Mijn vrienden, “Deze gevreesde draak” is mijn nieuwe favoriete onderdeel van de videogame-dialoog. Het zal nog wel even duren voordat we zien hoe Forspoken echt uitpakt, maar voorlopig hou ik met heel mijn hart van Frey.

Forspoken Hit PC (en PlayStation 5) in 2022, met dank aan Luminous Productions, een Square Enix-studio opgericht in 2018. Bekijk de trailer hieronder of Officiële site voor meer details.

Voor meer aankomende pc-games kun je deze link volgen.

READ  Geweldige momenten in pc-gamen: een stapel vol lichaam maken
Written By
More from Max Mcgee

Dark Souls en Tetris verenigen zich in de actievolle River of Loot

Als we je vertellen dat een van de komende wedstrijden “Dark Souls...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *