Het populaire gratis overlevingsspel Muck bestaat omdat YouTuber zout werd

Op een bepaald moment in het verleden maakte iemand een opmerking over een YouTube-video van Danny’s personage dat hij waarschijnlijk zijn eigen overlevingsspel niet kon maken. Misschien als reactie op kritiek op een ander overlevingsspel. Natuurlijk (???) werd Danny hier echt zout over en besloot hij te bewijzen dat de persoon ongelijk had. Als je dit verhaal niet kent, is dat prima, want ik deed het pas toen ik merkte dat ongeveer 15.000 mensen een spel speelden met de naam Muck waar ik nog nooit van had gehoord, dat gisteren werd uitgebracht, en het heeft zeer positieve recensies.

Er is een hele video over dit onderwerp, met dank aan Danny. Dit is een zoute YouTuber, waar ik tot vandaag nog nooit van had gehoord. Als ik hier zout zeg, moet ik benadrukken, ik zeg het met diep respect. Respect is geĆÆnspireerd door mijn motto: “Een goed leven is de beste wraak. De tweede beste wraak is om mensen ondubbelzinnig ongelijk te bewijzen.”

Written By
More from Aubrey Mason

Surface Duo Killer – Samsung Galaxy Z Fold S is net gelekt

Als u veel geld uitgeeft aan onderzoek en ontwikkeling, wilt u die...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *