Het populaire stealth-spel Shadow Tactics breidt onafhankelijk uit • Eurogamer.net

De keuze van Aiko komt later dit jaar naar de pc.

Het geweldige stealth-tactiekspel van Mimimi Games: Shadow Tactics: Blade of the Shogun krijgt een onafhankelijke uitbreiding. Het heet Aiko Choice en zal later dit jaar beschikbaar zijn voor pc.

Aiko Choice neemt spelers mee terug naar de geweldige Edo-periode in Japan en geeft ze de controle over een ervaren Aiko in kunoichi – een van de verschillende helden van het hoofdspel – samen met haar speelbare moordenaarsvrienden, elk met hun eigen unieke vaardigheden.

Stealth is weer aan de orde van de dag en spelers zullen een groot aantal tools tot hun beschikking hebben als ze als Aiko helpen bij haar zoektocht (die kan worden aangepakt via drie moeilijkheidsgraden) om een ​​sinistere vijand uit haar verleden te achtervolgen.

Shadow Tactics: Blades of the Shogun – Aiko Choice-trailer.

Aiko is zelf een camouflagedame die vijanden vermomd als een geisha kan afleiden, en spelers kunnen tijdens hun reis wisselen tussen niet-dodelijke en dodelijke aanvallen, vallen plaatsen, vijanden vergiftigen en zelfs een confrontatie helemaal vermijden als hun stealth-vaardigheden aan de orde zijn. taak.

Aiko Choice zal drie hoofdmissies bevatten, die zich in gloednieuwe omgevingen bevinden, samen met drie kortere intervalmissies als het gaat om de pc van “eind 2021”.

READ  Het voorouderlijk huis van Rishi Kapoor in de Peshawar-stad in Pakistan wordt afgebroken
More from Madison Garrett

Animal Crossing: New Horizons Update 1.10.0 patch-opmerkingen

Eerder deze week, Nintendo heeft een nieuwe update aangekondigd naar Animal Crossing:...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *