Niemand zal de wereld “binnenkort” redden op Xbox Game Pass voor console en pc

Nobody Saved the World komt “binnenkort” aan voor Xbox Series X | S, Xbox One, Xbox Game Pass en Xbox Game Pass voor pc, wat ons “een nieuwe draai aan RPG geeft”.
Deze nieuwe ontwikkeling ziet eruit alsof je “veel verschillende personagevormen zult spelen, elk met hun eigen unieke gameplay-mechanismen”. De ontwikkelaar van Drinkbox Studios zegt: “De kracht van rampen neemt toe, en niemand kan de wereld nu redden. Maar goed dat je er niet een bent!” Je vindt deze verschillende vormen door missies te voltooien, waardoor je je verschillende nieuwe vaardigheden kunt gebruiken om verder te komen. “Verken een uitgestrekte wereld en ruim procedureel gecreëerde kerkers op in een poging om een ​​ramp te verslaan en de wereld te redden”, vervolgt DrinkBox Studios. Deze procedureel gegenereerde kerkers worden moeilijker naarmate ze sterker worden, dus je zult altijd voor een zware uitdaging staan.

Het eindigde onlangs Xbox Wire-bericht, Drinkbox Studios breidt het spel nog een beetje uit. “Ramp verspreidt overal monsters en dodelijke corruptie. Tovenaarsheld Nostramagus is nergens te vinden, maar je hebt een van zijn toverstaf gestolen (geleend?) En nam het heft in je kleine handen. Met de toverstaf kun je transformeren in vele unieke vormen – een muis, een ridder, … een paard, een zeemeermin, een robot en nog veel meer! Het is aan jou om deze vormen onder de knie te krijgen en hun vermogen om Calamity te verslaan.

Er is nog geen releasedatum, maar niemand redt de wereld “binnenkort” voor Xbox Series X | S en Xbox One, aangezien je ook lid wordt van Xbox Game Pass en Xbox Game Pass voor pc.

READ  De vreemdste Japanse Xbox-game aller tijden
Written By
More from Vanessa Hale

De geheel nieuwe BeoPlay-hoofdtelefoon van B&O werkt het beste voor eigenaars van Xbox Series X.

Bang & Olufsen lanceerde zijn nieuwste draadloze hoofdtelefoon – de Beoplay Gateway...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *