Het skateboardspel van OlliOlli World is als Tijd voor Avontuur

Olly Ole WorlD, een nieuw platform van Rol7 En het speciale gedeelte brengt skateboarden naar een vreemde en exotische plek.

De eerste trailer voor de skate-geïnspireerde game is vandaag gedropt en de gameplay ziet er erg vloeiend uit. Elementaire wetenschapper Het lijkt op Alto groep – Spelers dwalen door verschillende kleurrijke omgevingen terwijl ze trucs aan elkaar knopen op hun skateboard.

De game is een esthetische uitgang De eerste twee titels voor de eerste Oliver​ De personages zijn net zo beleefd en excentriek als haar zoetgekleurde kustplaatsje. Er is een kikker gekleed in een op vaporware geïnspireerd kostuum en een oranje zeemeeuw met prominente tepels, om er maar een paar te noemen. Kijk naar personages uit het tv-programma, Tijd voor avontuur​ Tijdens het spelen van het spel kun je je skater aanpassen met allerlei gekke outfits.

In een release zei Simon Bennett, Co-CEO van Roll7, dat het team “de rare, wonderbaarlijke en diverse kant van de skateboardcultuur wilde omarmen met een spel over een roadtrip maken met je vrienden, gekke plekken zoeken, gekke trucs, en het allerbelangrijkste. Van dat alles is skaten allemaal in zicht! ”

Wat cool is, is dat je met de game de moeilijkheidsgraad kunt aanpassen – dus als je skateboardspel je bang maakt, kun je nog steeds beginnen. Voor degenen die bereid zijn om de Extra Challenge aan te gaan, zullen spelers in staat zijn om “meesterschap te bereiken via miljoenen unieke sandbox-niveaus” en spelers in staat te stellen “vrienden en medeschaatsers over de hele wereld te confronteren op talloze procedurele en gemakkelijk toegankelijke niveaus.”

READ  IndiGo, de grootste luchtvaartmaatschappij in de particuliere sector in India, om 10% personeel te ontslaan

Elementaire wetenschapper Het komt aan op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Windows PC, Xbox One en Xbox Series X, en het zal ergens vóór 31 maart 2022 verschijnen.

More from Madison Garrett

Among Us, een moordmysterie dat zich afspeelt in de ruimte, is de nieuwste miljoenengekte in videogames

De exponentiële populariteit van de game bracht de ontwikkelaars ertoe om donderdag...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *