Het Steam Deck bestuurt nu Star Wars-droids, tenminste in Galaxy’s Edge

Het Steam Deck bestuurt nu Star Wars-droids, tenminste in Galaxy’s Edge

de Stoom oppervlak Zijn mogelijkheden als niet alleen een krachtige pc-gaminglaptop, maar ook als een capabele desktop-pc mogen nooit worden onderschat. Of je nu onderweg een aantal van de beste pc-games van het jaar speelt of een alles-in-één-simulator bent, er komt geen einde aan wat het apparaat kan bereiken. Nu lijkt het erop dat het draagbare apparaat van Valve ook echte robots kan besturen ster oorlogen Galaxy’s Edge in het themapark Disney World.

Het Steam Deck is een van de beste draagbare gameconsoles die momenteel verkrijgbaar zijn, en hoewel geruchten over een mogelijke update wijdverbreid zijn, was deze nieuwste ontdekking bij Disney World onverwacht. De beelden, gemaakt in Galaxy’s Edge in Disney World, werden door een YouTuber naar Twitter (X) geüpload Disney Danbekend om het behandelen van alles wat met Disney en zijn themaparken te maken heeft.

In het korte fragment zie je robots gebaseerd op BD-1, ieders favoriete droid-sidekick uit de Star Wars Jedi-speelgoedserie, ronddwalen in het themapark en gasten entertainen. Hoewel de robots op zichzelf indrukwekkend genoeg zijn, onthulde het korte fragment dat de castleden die verantwoordelijk waren voor de besturing ervan dit feitelijk deden via het gebruik van het Steam Deck.

De clip in kwestie werd later opnieuw gepost door Valve’s eigen Pierre-Loup Griffais, die al snel het mobiele apparaat opmerkte waaraan ze werkten en zei: “Ik zie het Steam Deck daar aan het einde…”

Tegen het einde van de shots kun je, als je goed focust, het Steam Deck in de handen van de castleden zien zitten, om de bewegende robots te besturen. Afbeeldingen van meerdere Steam Decks die door andere castleden werden gebruikt, werden later ook geüpload naar het sociale-mediaplatform, waar werd onthuld dat ze allemaal waren aangepast om te passen bij de Star Wars-rollenspelervaring die door Galaxy’s Edge werd aangeboden.

READ  De eerste Witcher is gratis te houden bij een GOG Galaxy-download

Hoewel we niet weten welke software en accessoires de Disney-castleden gebruiken om de robots te besturen, is het idee dat het Steam Deck op deze manier kan worden gebruikt een indrukwekkende prestatie. Terwijl andere concurrenten zich in de pc-gamingstrijd hebben begeven, zoals de ASUS ROG Ally of de Lenovo Legion Go, is dit het geval Schermafbeeldingen Het laat zien dat de kracht van het Steam Deck nooit als vanzelfsprekend mag worden beschouwd.

Als je nu geïnteresseerd bent om de handheld van Valve zelf aan te schaffen, dan gaat onze Steam Deck-recensie uitgebreid in op wat je kunt verwachten van een van de draagbare pc-gamingplatforms die er zijn. Bekijk onze beste Steam Deck-spellengids als je de geweldige games wilt kiezen die je op je toekomstige mobiele apparaat kunt verwachten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *